Chem OG (Female Seeds) Feminized

Female Seeds biedt Amerikaanse genetica van topklasse met hun Chem OG. Deze dame verleidt je met haar intense smaaksensatie en een krachtige, goed gebalanceerde high. Deze hoogproductieve plant scoort ook als het gaat om de eindopbrengst!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Female Seeds - Chem OG: Amerikaanse Genetica Die Nooit Teleurstellen

Om OG Chem te produceren, hebben de breeders bij Female Seeds wat van de beste Amerikaanse genetica gebruikt. De gouwe ouwe OG Kush ontmoet de ongelooflijk krachtige Chemdawg. Dit leidt tot een soort die schittert met een heel scala uitmuntende eigenschappen.

Een van de vele hoogtepunten van Chem OG is haar uiterlijk: ze ontwikkelt lichtgroene tot geelgroene bladeren en prachtige, heldergroene toppen. Deze kleuren staan in mooi contrast met haar oranje stampers, wat een beeldschoon geheel oplevert. De dichte toppen zijn een lust voor het oog en bovendien bedekt met een dikke laag trichomen.

Deze dame is niet veeleisend. Je mag zowel binnen als buiten goede resultaten verwachten. Binnen blijft ze relatief klein met een hoogte van 80-110cm. Buiten is een hoogte van 150-250cm mogelijk. Chem OG leent zich goed voor allerlei soorten kweektechnieken en is uitermate geschikt voor de SoG-techniek. De bloeiperiode bedraagt 8-9 weken. Om schimmel te voorkomen, is het belangrijk de luchtvochtigheid in de laatste weken te beheersen. Je kunt binnen uitstekende opbrengsten van 600g/m² verwachten. Buitenkwekers zien mogelijk het dubbele, maar dan per plant.

Bij het roken van Chem OG proef je frisse citroen. Dankzij haar OG erfgoed is deze smaak gemixt met vleugen dennen, aarde en hout. Chemdawg draagt bij met een opvallende zure smaak en kenmerkende diesel tonen. De rook is intens en aromatisch, maar toch bijzonder zacht en delicaat.

De high die je krijgt na het roken van deze dame is van wereldklasse. Allereerst merk je aangenaam opwekkende, vrolijke sensaties die cerebraal, creatief en stimulerend zijn. Kort daarna voel je de indica kracht inslaan, waardoor je gehele lichaam ontspant. Deze soort is krachtig en het effect houdt lang aan. Ze wekt echter geen mega-couchlock op, zoals met andere soorten wel het geval is. Hierdoor is Chem OG uitstekend als je wilt chillen, ontspannen en stress wilt verlichten.

Chem OG van Female Seeds is een prima allrounder. Ze bezit geweldige eigenschappen in de kweekruimte en produceert een uitmuntend eindproduct. Wees gerust, ze stelt echt niet teleur!

Chem OG (Female Seeds) Feminized Product Informatie
Merk Female Seeds
Ouders (Blueberry x Haze) x Nev Haze x Blueberry Cheesecake
Genetica Indica/Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC Gemiddeld
CBD Laag
Hoogte (Indoor) 110cm
Hoogte (Outdoor) 250cm
Opbrengst Indoor Tot 600g/m²
Opbrengst Outdoor 1000+g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Chem OG (Female Seeds) Feminized
Chem OG (Female Seeds) Feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.