AK-OG Kush (Amsterdam Genetics) feminized

(1)

Het combineren van de geweldige kwaliteiten van een OG Kush met die van een AK-47 lijkt een droom van cannabisrokers die werkelijkheid wordt. En inderdaad, de nieuwe AK-OG Kush van Amsterdam Genetics presteert! DIt is een spectaculaire, zeer krachtige Indica die schittert met goed medicinal potentieel, grote opbrengsten en een geweldige smaak!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Amsterdam Genetics - AK-OG Kush: Zeer Krachtig Dankzij Legendarische Ouders

Wanneer een gerenommeerde breeder, in die geval de ervaren jongens van Amsterdam Genetics, de briljante kwaliteit van twee legendarische en zeer populaire strains, een AK-47 en OG Kush combineren, verwacht je een spectaculaire nieuwe strain. Met hun AK-OG Kush brengen Amsterdam Genetics ons alles waar we dol op zijn van de goede ouwe OG samen met de kwaliteiten die AK-47 zo populair maken.

Amsterdam Genetics’ nieuwe strains is een geweldige en zeer krachtige indica die je snel voelt en die uitblinkt met een aantal fantastische kwaliteiten. De cannabiskweker kan bij binnenkweek indrukwekkende opbrengsten van 500-600 g/m2 verwachten en 400-600g per plant wanneer ze onder ideale omstandigheden buiten wordt gekweekt. Binnen bereikt AK-OG Kush nog steeds een hanteerbare hoogte van ongeveer 1,20-1,50 meter, terwijl ze buiten wat groter wordt, tot wel 2,50 meter. Haar bloeitijd is 9-10 weken, wat precies in het midden is en nog steeds best redelijk.

AK-OG Kush is niet alleen op papier een ideale indica-kruising. Ook als je naar haar kijkt wanneer je haar kweekt en vooral wanneer ze eenmaal staat te bloeien, verbergt ze haar afkomst niet. Ze groeit hele mooie, grote en strakke toppen die druipen van de hars en een zeer hoog THC-gehalte hebben.

Aangezien ze twee zeer krachtige ouders heeft, is het geen verrassing dat ze een zeer zwaar, ultra-ontspannend en misschien wel gewoon narcotisch effect geeft wanneer je haar rookt. Dit maakt Amsterdam Genetics’ AK-OG Kush niet alleen perfect voor als je ongekende niveaus van ontspanning wil ervaren. Met haar kracht heeft AK-OG Kush ook groot medicinaal potentieel, wat haar een topstrain maakt voor medicinale gebruikers die een krachtige indica zoeken voor pijnbestrijding of om slaapproblemen en andere kwalen te behandelen.

Naast haar spectaculaire sterkte heeft AK-OG Kush ook een geweldige smaak! Ze combineert een zeer unieke combinatie van smaken, variërend van aards en kruidig tot scherp en houtachtig, een smaak die sommigen vergelijken met de smaak van koffie.

Amsterdam Genetics’ AK-OG Kush is zonder twijfel een prachtige strain die hoog op het lijstje van elke cannabisfan zou moeten staan. Ze is een geweldige strain die met gemak een favoriet kan worden, vooral voor de Indica-liefhebbers onder ons!

AK-OG Kush (Amsterdam Genetics) feminized Product Informatie
Merk Amsterdam Genetics
Ouders AK-47 x OG Kush
Genetica 80% Indica / 20% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC 22%
CBD 0-1%
CBD:THC 1 : 55
Hoogte (Indoor) 150cm
Hoogte (Outdoor) 250cm
Opbrengst Indoor Tot 600g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 600g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    17/Sep/2020

    Microseised Cannabis
    Sie kamen sehr schnell ans Licht (3 Tage) . Aber die Pflänzchen waren sehr,sehr winzig . Die ersten und auch die zweiten regulären Blättchen waren etwa 3 mm groß. Das blieb dann erstmal so ,ich dachte das kann doch nicht sein , woran liegt’s, Licht , Erde ,alles wie immer. Habe dann mit Hesi TNT und Hesi Wurzelkomplex gedüngt , sind jetzt gute 4 Wochen alt und machen einen sehr guten Eindruck. Sind allerdings auch nicht größer als 30cm , aber schön buschig. Hatte vorher Growers Choice Samen , bei denen waren die zweiten regulären Blätter Handtellergroß , ist dann schon komisch wenn so überragende Züchter so winzige Planzen schaffen. Habe zur Kontrolle in der zweiten Woche die Kalini Samen nachgehetzt ,gleiche Erde und so ,kamen gleich und werden groß wie gewohnt ,muß also doch an den Samen liegen . Abschließend kann ich noch kein Urteil fällen da ich noch nichtgeerntet habe.

    C. P.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
AK-OG Kush (Amsterdam Genetics) feminized
AK-OG Kush (Amsterdam Genetics) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.