Blue Elite Indica (Elite Seeds) feminized

(1)

De deskundige kwekers van Elite Seeds in Spanje creëerden echt iets bijzonders met hun Blue Elite Indica. Deze soort met afstamming van een aantal van de beste Kushes blinkt uit met diverse kwaliteiten, waaronder een uitstekende smaak, indrukwekkende productie en een krachtige en langdurige indica high.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Elite Seeds - Blue Elite Indica: Fenomenale Kush genetica die zorgt voor een geweldige smaak en high

Er zijn goede redenen waarom Kushes tot de meest populaire soorten behoren onder cannabis liefhebbers. De belangrijkste is waarschijnlijk de onmiskenbare Kush smaak die veel kenners beschouwen als een van de beste smaken als het gaat om eersteklas wiet. De kwekers van Elite Seeds zijn het hier uiteraard mee eens. Ze namen een aantal van de beste Kushes uit hun voorraad van geselecteerde premium planten om hun Blue Elite Indica te creëren, die zeker iedereen tevreden zal stellen en in het bijzonder Kush liefhebbers.

Blue Elite Indica kan gemakkelijk binnen of buiten geteeld worden en heeft geen speciale eisen terwijl ze groeit. De plant zal tot een gemiddelde hoogte komen, wanneer ze een aantal grote zijtakken zal ontwikkelen die haar een struikachtig uiterlijk zullen geven. Wat Blue Elite Indica laat opvallen is dat ze mooie paarse en blauwe toppen zal ontwikkelen met heel veel aromatische hars. Gezien het feit dat de plant een uitstekende producent is, is ze een goede keuze als je BHO olie of eersteklas hash wilt maken.

Blue Elite Indica maakt niet alleen indruk met een mooi uiterlijk, haar geur en aroma zijn ook geweldig. Ze combineert kushy en aardse smaak tonen met watertandende zure aardbei tonen, wat zorgt voor een buitengewone rookervaring.

De 90% indica werd gemeten met een THC-gehalte van 19%, wat zorgt voor een zeer krachtige, zeer ontspannende high die tegelijkertijd fysiek en cerebraal is.

Je kunt niet echt fout gaan met de Blue Elite Indica van Elite Seeds. Het is de meest uitstekende Kush die Kush liefhebbers en anderen zal verrukken zodra ze haar eenmaal geprobeerd hebben!

Blue Elite Indica (Elite Seeds) feminized Product Informatie
Merk Elite Seeds
Ouders Blue Kush x Mota Khan Afghana
Genetica 90% Indica / 10% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC 19%
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Blue Elite Indica (Elite Seeds) feminized
Blue Elite Indica (Elite Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.