Sweet Bubble (Zativo Seeds) feminized

(2)

Sweet Bubble van Zativo Seeds is een heerlijke sativa-dominante kruising met een fantastische smaak, potentie, en harsproductie, alsmede een goede opbrengst. Ze heeft een zeer korte bloeiperiode en bereikt een comfortabele hoogte, een goede keus voor kwekers die binnen een top-sativa willen kweken zonder veel gedoe.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (2)
  • Vragen (0)
  • Foto's van klanten (9)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Zativo Seeds - Sweet Bubble: Fruitige en Zeer Productieve Makkelijke Sativa

Sweet Bubble van Zativo Seeds is een excellente all-round sativa-dominante kruising die heel veel goede eigenschappen bevat. De kruising tussen de super productieve Power Plant met Santa Maria weet te behagen, en niet alleen als je haar uiteindelijk rookt. Ze zal ondanks haar sativa-dominantie (60% sativa) niet veel hoger worden dan 80-140cm. en dat is een geriefelijke hoogte zodat je haar goed kwijt kunt in de meeste kweektenten of beperkte kweekruimtes. Buiten zal ze normaal gesproken een hoogte bereiken van 160cm. maar er zijn meldingen binnengekomen dat sommige kwekers wel 200cm. bereikt hebben.

Haar bloeiperiode is met 8-9 weken voor een sativa bijzonder kort. Gedurende deze periode komt ze overvloedig vol te zitten met harsrijke toppen, ze is derhalve bijzonder geschikt als je BHO-extracten wilt maken. De opbrengsten, hoewel niet bijzonder groot, zijn toch zeer respectabel. Binnenkwekers kunnen uitzien naar een opbrengst van 450-500g/m², buitenkwekers halen onder goede omstandigheden dezelfde opbrengst per plant.

Als je Sweet Bubble van Zativo Seeds rookt zet je dan maar alvast schrap voor haar excellente aroma waardoor je smaakpapillen gekieteld worden met een mix van prettig vermengde zoete en fruitige tonen. Maar laat je niet foppen door haar zoete en onschuldige smaak want Sweet Bubble is absoluut geen lichtgewicht als het op haar potentie aankomt. Haar THC-gehalte van 19% staat garant voor een ongelofelijke sativa rookervaring met een donders sterke high. De effecten zijn positief, opwekkend en creatief, maar vanwege de indica invloed is ze tevens aangenaam ontspannend. Sweet Bubble heeft ook een hoog CBD-gehalte waarmee deze sativa een uitgelezen optie is voor medicinale gebruikers.

Sweet Bubble van Zativo Seeds is een rijkelijk belonende, zeer snelle sativa-dominante kruising die niet slechts de liefhebbers van sativa's onder ons zullen bekoren. Ze is een uitstekende keus om te kweken wanneer je normaal gesproken een beetje terughoudend bent met het kweken van andere sativa's omdat die een wat langere bloeiperiode hebben en behoorlijk hoog kunnen worden. Met Sweet Bubble wordt het kweken van sativa's een stuk leuker omdat ze in staat is de opbrengst van een top-sativa te produceren en bijzonder makkelijk te kweken is!

Sweet Bubble (Zativo Seeds) feminized Product Informatie
Merk Zativo Seeds
Ouders Power Plant x Santa Maria
Genetica 40% Indica / 60% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC 19%
CBD Gemiddeld
Hoogte (Indoor) 140cm
Hoogte (Outdoor) 200cm
Opbrengst Indoor Tot 500g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 500g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (2)
    (2)
    Bekijk alle reviews
    10/Mar/2023

    Wow
    Was soll ich sagen 1A Samen ! Werde hier wieder bestellen.

    C. S.
    12/Dec/2019

    Thanks
    3v3 sehr schneller wuchs nach 1 tag gekeimt

    S. M.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Foto’s van klanten (9)
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Sweet Bubble (Zativo Seeds) feminized
Sweet Bubble (Zativo Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.