Quick Critical+ (Dinafem) Feminized

(1)

Quick Critical+ is de nieuwste soort van Dinafem en de snelste feminized soort uit hun catalogus. Deze dame produceert kwaliteitstoppen zo verbazingwekkend snel, dat je ze al binnen 50 dagen kunt oogsten! Ze is echter niet alleen snel. Zo is de kwaliteit en de grootte van haar opbrengst haar populaire ouders waardig. Ze biedt hetzelfde geweldige aroma en effect, maar bloeit sneller.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Dinafem - Quick Critical+: Critical+ Met Turbokracht

De nieuwste feminized, Indica-dominante soort van Dinafem maakt zowel binnen- als buitenkwekers blij. Ze is afkomstig van een kruising tussen een elite vrouwelijke kloon van hun Critical+ en een geselecteerd teruggekruist vrouwtje van Critical+ 2.0 Auto. Deze dame breekt records met haar geweldige productie en zeer snelle bloeitijd. Ze beloont je met uitstekende toppen die net zo goed zijn als haar Critical+ moeder.

Dit maakt de nieuwe en snellere variant van Dinafem een fenomenale soort voor buitenkwekers. Bijvoorbeeld als je slecht weer wilt verslaan, of een snelle oogst wilt, om welke reden dan ook. Binnenkwekers kunnen eveneens profiteren van haar indrukwekkende statistieken. Daarbij kunnen ze zelfs een aantal keren per jaar toppen oogsten!

ALGEMENE INFO & GENETICA

Quick Critical+ groeit uit tot een plant van gemiddeld formaat. Ondanks haar indica dominantie (75%) lijkt ze echter op een sativa. Zo heeft ze lange bladeren, grote internodale afstanden en uitstrekkende takken. Dit zorgt voor een goede luchtstroom. En daarmee wordt het risico op schimmel tot een minimum beperkt. Bovendien laat haar sativa-achtige structuur het licht beter doordringen naar meer gebieden van de plant. Dit bevordert een optimale ontwikkeling van toppen. Zoals verwacht, beloont Quick Critical+ je met dikke en zware toppen. Deze vloeien bovendien over van de kleverige hars!

Met de grote opbrengsten van Critical+ en de kracht en weerstand van Critical+ 2.0 Auto, is Quick Critical+ een sterke soort. Ze is echter geen diva. Ze heeft alle aantrekkelijke eigenschappen van haar voorouders, maar een eenvoudige levenscyclus van slechts 42 dagen. Hiermee is Quick Critical+ misschien wel je ticket naar de oogst van topkwaliteit waar je altijd al op hebt gewacht.

BINNEN- VERSUS BUITENKWEEK

Ondanks haar snelle bloei, kan Quick Critical+ een buitenhoogte van 2,5m bereiken, waarbij ze maar liefst 1250g/plant kan opleveren! Binnenkwekers kunnen blij zijn met het feit dat Dinafem ervoor heeft gezorgd dat Quick Critical+ ongeveer 20% sneller binnenshuis groeit. Bovendien zijn de flinke opbrengsten van 600g/m² in goede binnencondities zeker iets om je op te verheugen.

HET EINDPRODUCT: SMAAK EN EFFECT

Zoals je zou verwachten, is Quick Critical+ ook top als het gaat om de kwaliteit van haar eindproduct. Haar enorme, zeer zware toppen hebben mogelijk wel wat steun nodig aan het einde van de bloei. Is het tijd om te oogsten? Dan stralen de toppen de skunk- en citroenachtige aroma's van hun voorouders uit.

En net als haar uitstekende, kenmerkende smaak, levert ze een geweldig en zeer krachtig fysiek Indica-effect! Dit maakt Quick Critical+ een uitstekende soort voor liefhebbers van een couchlock. Met haar kalmerende en verdovende werking heeft ze echter ook veel medicinale potentie. Denk daarbij aan verlichting van stress, spierpijn en slapeloosheid. Bovendien biedt Quick Critical+, vergeleken met haar langzamere voorganger, een nog intensere Indica sensatie!

Quick Critical+ van Dinafem tilt de al geweldige Critical+ naar een hoger niveau. Ze levert alles wat we waarderen aan het origineel, maar nu in een recordtijd. De plant is gewoonweg uitstekend en absoluut een must om te kweken voor alle liefhebbers van Indica!

Quick Critical+ (Dinafem) Feminized Product Informatie
Merk Dinafem
Ouders Critical+ x Critical+ 2.0 Auto
Genetica 75% Indica / 25% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 6-7 weken
THC 20%
CBD 0-1%
CBD:THC 1 : 160
Hoogte (Outdoor) 250cm
Opbrengst Indoor Tot 600g/m²
Opbrengst Outdoor 1000+g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    29/Jul/2018

    gut
    alle samen aufgegangen, eine jungpflanze umgeknickt und jetzt wächst sie etwas anders als die andere, seitentriebe wachsen nicht wie bei der anderen, aber schön schnellwachsende gerade 3 wochen alt

    M. W.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Quick Critical+ (Dinafem) Feminized
Quick Critical+ (Dinafem) Feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.