Serious Kush (Serious Seeds) feminized

(3)

Serious Seeds heeft een klassieke OG Kush genomen en gecombineerd met een White Russian om ons een nieuwe en verbeterde Kush te bieden die absoluut presteert. Met haar gigantische opbrengsten, excellente aroma en fenomenale kracht zou Serious Kush met gemak een favoriet van Indica-liefhebbers kunnen worden.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (3)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Serious Seeds - Serious Kush: Heerlijke en Krachtige Eersteklas Kush

Serious Seeds heeft het weer geflikt! Met hun nieuwe Serious Kush heeft Serious Seeds het opnieuw voor elkaar gekregen om een reeds geweldige klassieke strain nog beter te maken. Voor hun nieuwste creatie haalde Serious Seeds alles uit de kast door een befaamde White Russian te kruizen met een goede ouwe klassieker, een originele OG Kush-kloon uit de VS. Het resultaat hiervan is een spectaculair verbeterde Kush die het dankzij een aantal fantastische kwaliteiten zonder twijfel verdient om “serieus” genomen te worden.

Het eerste wat uitblinkt aan Serious Seeds’ nieuwe Kush is haar immens verbeterde opbrengst vergeleken met de originele OG Kush. Ze krijgt gigantische en zeer strakke toppen die bedekt zijn met kleverige trichomen. In de bloei zal ze een bizarre hoeveelheid glinsterende kristallen tonen die over de hele plant te vinden zijn, een eigenschap die ze van haar White Russian-ouder heeft. Kwekers kunnen bij binnenkweek hele goede opbrengsten verwachten van 400-500g/m2 met een redelijke bloeitijd van 56-63 dagen.

Naast de significante oogst maakt Serious Kush ook geen compromissen als het op haar geur en smaak aankomt. Ze heeft een heerlijke “dankness” van haar OG Kush-ouder, het typische “kushy” aroma waar zoveel cannabisliefhebbers fan van zijn. Het is dit “speciale” soort heerlijke smaak die maakt dat je er misschien moeite mee hebt om de blunt neer te leggen omdat je er nog meer van wil, zelfs als je net twee hijsjes hebt genomen – ja, zo geweldig is het!

Maar Serious Kush smaakt niet alleen heerlijk, ook haar sterkte zal je niet teleurstellen. Serious Kush is een supersterke Kush die precies de juiste strain is voor nachtelijk smoken of als je een superontspannende strain zoekt als afsluiter van een drukke dag. Neem een paar hijsjes en geniet van eindeloze golven diepe ontspanning die alleen een eersteklas Kush zoals zoals zij je kan bieden!

Haar sterkte geeft haar ook veel medicinale potentie. Ze kan een excellente keuze zijn als je een krachtig medicijn nodig hebt om chronische pijn te behandelen of als je slaapproblemen hebt.

Met zo veel kwaliteiten zoals haar fantastische opbrengsten, geweldige aroma en kracht, kan Serious Seeds’ Serious Kush aangeraden worden als topkeuze voor iedereen die van wat “serieus” eersteklas Indica kan genieten!

Serious Kush (Serious Seeds) feminized Product Informatie
Merk Serious Seeds
Ouders White Russian x OG-Kush
Genetica Indica-dominant
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC Hoog
CBD Laag
Opbrengst Indoor Tot 500g/m²
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Sekse Feminized
Onderscheidingen 3rd place IC420 Cup 2016 Indica/Grower category
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (3)
    (3)
    Bekijk alle reviews
    05/Mar/2023

    Top Strain
    Sehr geiler Strain, schnelle Bewurzelung Wächst eher gedrungen und langsam Bin auf das Ergebnis gespannt:)

    J. F.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Serious Kush (Serious Seeds) feminized
Serious Kush (Serious Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.