Tom Kush OG (Vision Seeds) feminized

(1)
De originele OG Kush is favoriet bij vele wietliefhebbers, vanwege de grote potentie en high die perfect zijn voor stressverlichting. De uitmuntende smaak waarbij aardse, houtachtige en zurige tonen in elkaar overgaan, zijn samen met de geweldige harsproductie kenmerkend voor de OGKush-kwaliteit. Vision Seeds teelde de Tom Kush OG met originele OG-genen, waardoor het het origineel sterk benadert.
flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Vision Seeds – Tom Kush OG: Old-school OG Kush smaak en High!

De genetische samenstelling van de originele OG Kush is nog steeds enigszins een mysterie. Het is een van die legendes waar cannabisenthousiastelingen graag over speculeren en waarbij sommigen er een geheel eigen theorie op nahouden. De meeste gaan waarschijnlijk mee met de meest gangbare theorie dat de originele OG een kruising is tussen een Chemdawg en een Hindu Kush hybride soort en dat ze voor het eerst geteeld werd aan de westkust van de Verenigde Staten.

Vision Seeds’ Tom Kush OG is niet zomaar weer een variant op de OG, zoals die van sommige andere zaadproducenten. Zij smokkelden de originele West Coast OG-genen naar Nederland om deze onbevlekte old-school OG-variant te maken die heel dicht bij het origineel komt.

Als je Tom Kush OG binnenshuis teelt, dan kun je met een plant die een gemiddelde hoogte van 80 cm bereikt een opbrengst tot 550g/m² verwachten. Als je zeker weet dat de plant buitenshuis veel zon krijgt, dan kan het uitgroeien tot een kleine boom met een hoogte tot 300 cm en met hoge opbrengsten tot wel 1200g/m². De bloeitijd is een redelijke 8 weken.

Zoals je kunt verwachten van een eersteklas Kush, heeft Tom Kush OG een overvloed aan dichte knoppen doordrenkt met plakkerige hars zodra het in bloei staat. De smaak mengt de aroma’s van de OG Kush, aardachtige smaken met een dennenhoutachtige ondertoon en een vleugje zure citroen, perfect.

Tom Kush OG is zeker geen lichtgewicht als het op roken aankomt. Het heeft een THC-gehalte van maar liefst 22% en sommige fenotypen komen zelfs tot een ongelooflijke 25%. Dit maakt deze plant een erg krachtige Indica-dominante hybride soort (75%) die zelfs de meest doorgewinterde cannabisenthousiasteling tevreden zal stellen. De zwaar toeslaande trek is zeer ontspannend. Het is een van die joints die perfect zijn voor stressvermindering of simpelweg om te chillen. Vanwege haar kracht, heeft Tom Kush grote medicinale mogelijkheden. Het is een prima strain die kan helpen bij allerlei kwalen zoals chronische pijn, stress, angsten, ADD/ADHD, migraine en nog veel meer.
Als je ooit een originele OG Kush hebt willen telen, dan zal Vision Seeds’ Tom Kush OG je niet teleurstellen! Deze extreem bevredigende Indica zal je niet teleurstellen, of je nu zoekt naar hoge opbrengsten en productie, een uitstekende smaak of simpelweg een fenomenaal krachtige rookervaring. Tom Kush OG van Vision Seeds kan je dit allemaal geven en zelfs nog meer.

Tom Kush OG (Vision Seeds) feminized Product Informatie
Merk Vision Seeds
Ouders Chemdawg x Lemon Thai x Hindu Kush (P)
Genetica 75% Indica / 25% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC 22%
Hoogte (Indoor) 80cm
Hoogte (Outdoor) 300cm
Opbrengst Indoor Tot 550g/m²
Opbrengst Outdoor 1000+g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    08/Oct/2022

    Got fast help
    Thanks to Support, I got fast help. The Problem was solved in a nice manner and I got new seeds for the ones that not germinated. And the new ones are doing well. Exactly the way I am used to by Zamnesia. You are great, keep it on!

    T. W.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Tom Kush OG (Vision Seeds) feminized
Tom Kush OG (Vision Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.