Amnesia Haze (Sensation Seeds) feminized

(1)

Wil je topklasse cannabis kweken? Probeer Amnesia Haze van Sensation Seeds. Superieure genetica garanderen een commerciële opbrengst van de allerbeste cannabis ter wereld.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Niet zomaar een klassieker - Amnesia Haze: Sensation Seeds

Amnesia Haze van Sensation Seeds is een klassieke psychoactieve sativa-dominante cannabissoort met een lange levenscyclus. Door wat genetica van de compacte berg-indica in te brengen werd de hoogte beperkt en de compactheid van de toppen verbeterd. Deze strain is een THC-krachtcentrale die elke ervaren liefhebber met haar stevige effecten zal weten te bekoren. Beginnelingen pas op! Amnesia haze is zo zacht om te roken dat je er makkelijk teveel van gebruikt en dat kan tijdelijk hersenletsel veroorzaken of eerstegraads couch-lock.

Amnesia Haze produceert compacte toppen die stevig aanvoelen en bijzonder veel kristallen bevatten. Als je door een loep kijkt, zie je een caleidoscoop van gebroken licht, wat veroorzaakt wordt door de harsen die barstensvol zitten met trichomen die zich tevens op de kleinere blaadjes bevinden. Als ze goed gedroogd en uitgehard wordt, ziet deze cannabis er besuikerd uit en de geuren herinneren aan kardemom, marjolein en limoen. De reusachtige productie van trichomen en het THC-gehalte van 22% maken van Amnesia Haze een voortreffelijke strain voor het maken van hash en extracten.

De bloeiperiode van 12 weken is typerend voor een sativa, en in deze tijden van autoflowers en snelle hybrides lijkt dit erg lang. Het wachten is het voor de kwekers dubbel en dwars waard. Wereldwijd wordt deze strain bijzonder gewaardeerd als een probleemloze producent van indrukwekkende oogsten. Amnesia Haze doet het binnen erg goed met een hoogte van 1.2 meter. Maar eenmaal buiten laat ze alles zien wat ze in huis heeft. De sativa-genetica duwen haar de lucht in, de grote zonovergoten toppen gaan maximaal trichomen produceren die klaar zijn om de allerbeste extracten van te maken.

Amnesia Haze (Sensation Seeds) feminized Product Informatie
Merk Sensation Seeds
Ouders Original Amnesia Haze
Genetica 30% Indica / 70% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 10-11 weken
THC Hoog
CBD Gemiddeld
Hoogte (Indoor) 140cm
Hoogte (Outdoor) 210cm
Opbrengst Indoor Tot 800g/m²
Opbrengst Outdoor 1000+g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Amnesia Haze (Sensation Seeds) feminized
Amnesia Haze (Sensation Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.