Baikal Express (Kalashnikov Seeds) feminized

(3)
Een van de lievelingetjes van Kalashnikov Seeds om strains mee te ontwikkelen is Kubanskiy Ubiyza. De kans is groot dat je net zo weinig Russisch spreekt als wij, maar: Kubanskiy Ubiyza betekent "Moordenaar uit de Kuban regio". Een fantastische strain uit Zuid-Rusland die gehard, maar toch super-potent is met een weergaloze smaak. Baikal Express is de snelle versie van deze Russische dame!
flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (3)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Kalashnikov Seeds - Baikal Express: Snel Bloeiende Rus Met Uitstekende Smaak

Ergens diep aan de zuidelijke grens van Rusland groeit een soort buitengewone wiet. Dat weten ze bij Kalashnikov Seeds dondersgoed en ze kruisen al een behoorlijke tijd AK 47's met groot succes overigens. Ze zijn razendsnel Rusland's meest bekende groep kwekers geworden met strains die bij gelegenheid makkelijk kunnen concurreren en vaak nog beter zijn dan die door Westerlingen zijn ontwikkeld.

Voor het maken van Baikal Express namen ze een buitengewone Russische strain, de angstaanjagend klinkende "Moordenaar uit de Kuban regio" of Kubanskiy Ubiyza in het Russisch, samen met een "geheime hybride" en ze slaagden erin om de bloeiperiode terug te brengen naar slechts 45-55 dagen. Maar het is niet alleen de korte bloeiperiode die kwekers op prijs zullen stellen van de Baikal Express, ze blinkt ook uit met de Russische gehardheid en robuustheid, waardoor het een erg sterke strain is geworden die zelfs goed bestand is tegen hete en droge groeiomstandigheden.

Wanneer je Baikal Express kweekt in een typische binnenomgeving onder een 600W lamp kun je een opbrengst tegemoetzien tot wel 600g/m². Kweek je haar buiten zal ze je rijkelijk belonen met zo'n 1200g/plant. Dankzij de indica-genetica groeit deze 70% sativa behoorlijk snel maar ze wordt niet hoger dan 130cm waarmee ze de middenmoot goed vertegenwoordigd als het op de grootte aankomt. Met andere woorden: je kunt haar bijna overal zonder veel rompslomp kweken.

De mix van de "geheime hybride" met de excellente Russische Ubiyza genetica en het feit dat ze 22% THC bevat zorgen voor een erg potent en opwekkend sativa-effect dat mooi in balans is zodat je kunt focussen en doen wat je moet doen zonder dat je meteen omvalt. De Kubanskiy Ubiyza-smaak is duidelijk aanwezig als je haar rookt. Je kunt tonen van citrus van de Ubiyza proeven, maar vergeleken met het origineel iets meer zoete tonen, waardoor een geheel nieuwe, unieke maar bijzonder aangename strain is ontstaan.

Als je graag eens een buitengewone wiet uit Rusland zou willen proberen moet je nu de kans grijpen! Met de Baikal Express van Kalashnikov Seeds kun je de legendarische Kubanskiy Ubiyza uit het zuiden van Rusland proberen maar ditmaal met een unieke smaak waar je verrukt van zult zijn! Deze potente sativa doet echt niet moeilijk als je haar kweekt, en de korte bloeiperiode zorgt ervoor dat je binnen no-time van een bijzonder smaakvolle oogst kunt genieten!

Baikal Express (Kalashnikov Seeds) feminized Product Informatie
Merk Kalashnikov Seeds
Ouders White Widow x Critical Mass x Secret Hybrid
Genetica Indica/Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 7-8 weken
THC 22%
Hoogte (Indoor) 110cm
Opbrengst Indoor Tot 600g/m²
Opbrengst Outdoor 1000+g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (3)
    (3)
    Bekijk alle reviews
    20/Nov/2019

    impossible de moissire!
    gout excellent mais faut pas la faire trop sécher et surtout pas rapidement sinon la chrlorophyle ce fixe comme toutes les beuz!cette beuz ne veux pas moissire,j'ai mis une peau d'orange pour réhumidifié!la peau d'orange a moissi en 3 jours mais la beuz na pas bouger!merci kalshnikov seed!du poids et un gout d'agrume après 6 mois de curing elle et au top du top!

    D. L.
    06/Nov/2017

    very fast , easy to grow
    nice

    J. J.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Baikal Express (Kalashnikov Seeds) feminized
Baikal Express (Kalashnikov Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.