Annapurna SuperAuto (Flash Auto Seeds) feminized

Een zoete mondvol mentholmarihuana het hof gemaakt door een van de laatste creaties van flash Auto Seeds... Annapurna SuperAuto. Ze is absoluut geen compacte plant, ze groeit op tot enorme hoogten met heel weinig moeite. Dit is een mild wietje dat een ontspannende lichamelijke high teweegbrengt die creativiteit stimuleert en positieve vibes teweegbrengt. Een zware, automatische producent.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Flash Auto Seeds - Annapurna SuperAuto: Superproductief en potent

Annapurna SuperAuto van flash Auto Seeds is een groene gigant en een uitstekende producent. Ze is niet bang om te floreren op het grote podium. Ze is een hartige kruising van KC 33, Kerala en Stitch 0.1 en een van de grotere feminized planten onder de outdoor gewassen. Ze is erg makkelijk te kweken en is resistent tegen koud weer. Annapurna SuperAuto is met name een goede soort voor beginnende kwekers die op zoek zijn naar een lange gigant.

Ze is rijk aan THC (18%) en veroorzaakt een (wat een verrassing) ontspannen stone. Na het inhaleren voelen veel gebruikers zich opgemonterd, vrolijk en vredig in lichaam en geest, en dit maakt haar ideaal voor creatieve gedachten. Ze is perfect om met vrienden te delen, want ze brengt vrolijkheid overal waar ze komt. Degenen die haar in hun eentje roken zullen zich mentaal verjongd voelen.

Naast het feit dat ze een grote producent is, levert ze ook een verrukkelijke hoeveelheid hoogkwalitatieve wiet op. Onder optimale omstandigheden kunnen buitenkwekers alles verwachten tussen 200-450 g/plant. Annapurna SuperAuto 's toppen behoren tot de meest harsige die je ooit zult zien. Ze zitten ongelooflijk vol met hars en scheiden een hemelse frisse geur af.

Zoals reeds vermeld is Annapurna SuperAuto is groene gigant die in volle uitrekking 250 cm hoog kan worden! Degenen die voldoende ruimte hebben is binnenkweek of kaskweek een mogelijkheid. Ze voltooit haar levenscyclus in 80-110 dagen.

Kwekers die geduldig genoeg zijn om op deze schoonheid te wachten zullen beloond worden met echt topkwaliteit wiet.

Annapurna SuperAuto (Flash Auto Seeds) feminized Product Informatie
Merk Flash Auto Seeds
Genetica Sativa-dominant
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 13-14 weken van zaadje tot oogst
THC 18%
CBD 0-1%
Hoogte (Outdoor) 250cm
Opbrengst Outdoor Tot 450g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Annapurna SuperAuto (Flash Auto Seeds) feminized
Annapurna SuperAuto (Flash Auto Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.