Cobra Auto (Flash Auto Seeds) feminized

(1)

Cobra Auto heeft een fruitige cocktail van bessen en perziken tegen een authentieke Libanese achtergrond te bieden. Haar uitwerking is die ontspannend en moeilijk te negeren. Ze kan binnen, buiten en in een kas groeien. Cobra Auto heeft kracht en geur. Liefhebbers van fruitige cannabis zullen hoteldebotel verliefd raken op de stevige smaak en luie stone van Cobra Auto.

24,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 3€ 24.00
 • Aantal zaden: 3 € 24.00
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Flash Auto Seeds - Cobra Auto: Stevige wiet met een extreem fruitige smaak

Cobra Auto heeft een unieke geur die afkomstig is van haar Libanese achtergrond en harsige klieren. Ze ontwikkelt één grote top en een handvol takken en scheidt een sterke, fruitige geur af - hier zullen zeker veel mensen hun hoofd voor omdraaien.

Cobra Auto is het pure resultaat van het kruisen van DJ Short's prachtige Blueberry met de extreem harsige Libanees uit de persoonlijke voorraad van Flash Seeds. Cannabiskenners met een voorkeur voor smaak zullen de overweldigende fruitigheid van Cobra geweldig vinden - voor alle zintuigen!

Cobra Auto is perfect voor overdag of 's nachts en veroorzaakt een diepe lichamelijke stone. Deze heerlijke bite heeft een overvloed aan energie en is een geweldige soort voor als je met vrienden wilt socializen of gewoon als je na een dag hard werken wilt ontspannen. Ze is rijk aan THC (19%) en bevat weinig CBD (0,8%). Cobra Auto is net zo sterk als ze lekker is. Beginnende kwekers moeten dus rustig de tijd voor haar nemen.

Ze is relatief kort van postuur en rekt zich uit tot een levendige 120 cm (onder optimale omstandigheden). Deze compacte structuur is geschikt voor kwekers met weinig ruimte of kwekers die niet buiten kunnen kweken. Met een levensduur van 65-85 dagen is Cobra Auto een snelle plant, zo kan ze haar bloemige bouquet tentoonspreiden. Ze produceert gemiddeld 30-90 g/plant. De opbrengst is eerder kwalitatief dan kwantitatief.

Merk Flash Auto Seeds
Genetica Ruderalis/Indica/Sativa
Ouders Blueberry x Lebanese x Low Ryder 2
Bloeitijd 10-11 weeks from seed to harvest
Hoogte (Outdoor) 50-100 cm
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (1)
  (1)
  29/May/2017

  goood
  pro product

  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Cobra Auto (Flash Auto Seeds) feminized
Cobra Auto (Flash Auto Seeds) feminized
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.