Formula One Auto (Flash Auto Seeds) feminized

(3)

Ervaren kwekers die op zoek zijn naar een nieuwe en opwindende soort zullen wel geïnteresseerd zijn in Formula One Auto van flash Auto Seeds. Deze door Sativa gedomineerde vrouwelijke plant is rijk aan THC (20%), snelheid en kracht; dit maakt haar tot een echte verrassing voor degenen die een uitdaging willen. Als je haar inhaleert, slaat ze bijna direct ontspannen en euforisch op je in.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (3)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Flash Auto Seeds - Formula One Auto: Grote kracht gaat samen met grote verantwoordelijkheid

Formula one Auto van Flash Auto Speeds is een ware artiest op iedere mogelijke manier, ze gaat op volle kracht voor het goud. Deze eersteklas nieuwe variëteit pronkt met een enorme productie en uitstekende groei. Dit is een door Sativa gedomineerde hybride die voortraast op hoge snelheid en met een ongelooflijke kracht - pas op, je kunt harder geraakt worden dan je denkt.

Ze is echt een plant voor kenners en ervaren kwekers en ze presteert op het niveau van kampioenen. Daarom verdient ze alleen het beste. Ze groeit op tot gemiddelde hoogte (80-100 cm) en is flexibel genoeg om in verschillende omgevingen te kunnen groeien.Ze is een opmerkelijke en in het oog springende plant, Formula One Auto ontwikkelt een unieke structuur met lange takken en weinig bladeren, maar wel een overvloed aan harde, aromatische toppen.

Formula One Auto brengt een potente roes teweeg die creativiteit en vreugde stimuleert. Op het hoogtepunt bereiken gebruikers een staat van euforische zegening, die uitloopt in een langdurende staat van ontspanning. Ze is perfect om met vrienden te roken of om je te helpen over een creatieve horde te springen. Formula One Auto is echt een genot om mee te werken en te spelen.

Met een bloeitijd van 75-85 dagen trapt Formula One Auto het pedaal stevig in. Ze is erg productief en levert gemiddeld 100-200 g/plant waarlijk krachtig spul op.

Echte blowers met een voorkeur voor zeer verfijnde cannabis en de kennis om het te kweken zullen echt helemaal weg zijn van Formula One Auto. Ze is niet alleen maar een opwindende en nieuwe varieteit, ze is ook een harde werker en een snel, krachtig exemplaar.

Formula One Auto (Flash Auto Seeds) feminized Product Informatie
Merk Flash Auto Seeds
Genetica Sativa-dominant
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 11-12 weken van zaadje tot oogst
THC 20%
CBD 0-1%
Hoogte (Outdoor) 100cm
Opbrengst Outdoor Tot 200g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (3)
    (3)
    Bekijk alle reviews
    26/Jul/2023

    Wird genauso wie auf dem Bild
    Ich war positiv überrascht und kann nur sagen weiter zu empfehlen

    T. W.
    21/May/2020

    Perfecte kiemkracht !!!
    Na twee dagen zijn er 3/3 gekiemd ! Perfect !

    R. V.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Formula One Auto (Flash Auto Seeds) feminized
Formula One Auto (Flash Auto Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.