Lemon Haze Auto (Flash Auto Seeds) feminized

(1)

Lemon Haze Auto van Flash Auto Seeds gaat het automatisch bloeiende establishment opschudden en is een krachtige plant met heel veel smaak. Deze meegaande en makkelijk te kweken Sativaplant (75%) levert een rijke Lemon Haze die kenners zullen waarderen. Ze is goed geschikt voor overdag, maar kan ook als recreatieve wiet gebruikt worden. Ze laat een zeer euforische extravagante roes op je los.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Flash Auto Seeds - Lemon Haze Auto: Voor liefhebbers van hasj en krachtige wiet

Lemon Haze zit vol met exotische geuren en tongstrelende smaken. Ze is als een warm bed voor authentieke vruchten en geestverruimende highs. Hazeliefhebbers zullen niet moeilijk doen over de tijd en moeite die ze moeten steken in het stabiliseren van deze Lemon Skunk Haze soort.

Terwijl je je overgeeft aan haar citroenige heerlijkheid gaat Lemon Haze Auto aan het werk om een merkbaar energieke stone op te leveren die uitmondt in een euforische jamboree van vreugde en motivatie. Perfect voor een sociaal samenzijn. Lemon Haze Auto injecteert de kamer of de buitenomgeving met een heerlijke uitbarsting van citroen.

Lemon Haze Auto is erg makkelijk te kweken en past zich zelfs aan de meest onervaren kweker aan. Haar veerkrachtige maar hanteerbare aard maken haar de ideale soort voor beginnende kwekers die op zoek zijn naar een topkwaliteit plant - zonder al te veel moeite.

Lemon Haze Auto ontwikkelt zich met een prijzenswaardige spoed en heeft slechts 65-85 dagen nodig om te rijpen - ze brengt dan 30-70 g/plant op. Commerciële kwekers die op zoek zijn naar een nieuw marktgewas zouden deze pittige tante eens moeten uitproberen.

Lemon Haze Auto is compact van omvang maar heeft grote toppen, ze is makkelijk te kweken en moeilijk onderuit te halen. Deze plant heeft al de juiste kenmerken voor grootheid.

Lemon Haze Auto (Flash Auto Seeds) feminized Product Informatie
Merk Flash Auto Seeds
Ouders Super Lemon Haze x Ruderalis
Genetica Indica/Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 8-9 weken van zaadje tot oogst
Hoogte (Outdoor) 120cm
Opbrengst Outdoor Tot 100g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    13/Oct/2021

    Classic lemon haze
    Classic lemon haze with the easiest grow I've ever had, hands down 5 stars!

    B. K.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Lemon Haze Auto (Flash Auto Seeds) feminized
Lemon Haze Auto (Flash Auto Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.