Purple Mazar Auto (Flash Auto Seeds) feminized

Kleurvol, compact en capabel, Purple Mazar Auto van Flash Auto Seeds heeft alles wat nodig is om een automatische klassieker te worden. Deze feminized versie van de beroemde Mazar Afghani is een koele, kalme en beheerste cannabissoort die (eenmaal geïnhaleerd) je uiterst relaxed in je stoel achterlaat. Met haar medicinale talenten verricht ze wonderen bij een heleboel aandoeningen.

18,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 3€ 18.00
  • Aantal zaden: 3 € 18.00
 
- +
 

  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Flash Auto Seeds - Purple Mazar Auto: Deep purple soort met potente passie

Purple Mazar Auto is een vernieuwde versie maar dan in een automatisch bloeiende vorm. Ze heeft al dezelfde kenmerken en kwaliteiten van haar beroemde origineel (en nog wat meer). Ze pronkt met haar schoonheid en kracht en fonkelt met haar rijke donkerpaarse passie.

Purple Mazar Auto is een door Indica gedomineerde (85%) plant die een potente, lichamelijke roes veroorzaakt die je gehele lichaam volledig ontspant. Net als iedere andere goede Indica duren haar effecten lang en zijn ze zeer bevredigend. Een prima wiet om met vrienden te roken of om mee te chillen na een lange dag.

Vanuit medisch perspectief is Purple Mazar ook een exceptionele plant, ze is effectief bij de behandeling van de symptomen van vermoeidheid, slapeloosheid, chronische pijn en spierspanning (om maar wat te noemen).

Als je haar onder optimale omstandigheden kweekt, bedraagt haar opbrengst zo'n 30-80 g/plant sappige cannabis - ze rijpt binnen 70-75 dagen. Hoewel ze niet de snelste of overvloedigste automatisch bloeiende soort is, excelleert ze wel op het vlak van smaak en kwaliteit.

Als je op zoek bent naar een beroemde Afghaan in een automatische vorm, kijk dan niet verder, want Purple Mazar is de soort waar je naar op zoek was.

Merk Flash Auto Seeds
Genetica Ruderalis/Indica/Sativa
Bloeitijd 70-75 days from seed to harvest
THC 19%
Opbrengst Outdoor 30-80 g
Hoogte (Indoor) 40-100 cm
Hoogte (Outdoor) Laag
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Purple Mazar Auto (Flash Auto Seeds) feminized
Purple Mazar Auto (Flash Auto Seeds) feminized