Russian Fuel Auto (Flash Auto Seeds) feminized

(2)

Russian Fuel Auto is een modern marihuanawonder met een perfecte productie van extreem potente, scherpe en positieve wiet. Makkelijk te kweken (en zelfs nog makkelijker te roken), ze imponeert met haar medicinale kracht en sappige smaken. Een fantastisch ontspanningsmiddel dat een betere mentale helderheid en betere gedachtenpatronen stimuleert.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (2)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Flash Auto Seeds - Russian Fuel Auto: Medisch wonder met sterke producitewaarde

Russian Fuel Auto van Flash Auto Seeds is een klasse A+ medicinale soort die van top tot teen kwaliteit uitschreeuwt en een uitstekende kracht, productiviteit en scherpheid heeft - o, en ze is ook makkelijk te kweken!

De feminized automatisch bloeiende plant lijkt een onbeperkte energiebron te hebben en heeft een heerlijke waaier aan verleidelijke smaken en geuren. Cannabiskenners met een voorliefde voor heerlijke vruchten zullen zeker haar bijzondere assortiment aan authentieke smaken niet aan zich voorbij laten gaan. Perzik en aardbei maken beide hun opwachting in Russian Fuel Auto, de subtiele geur van brandstof sluipt ongemerkt dichterbij.

Medicinale marihuanapatiënten hoeven zich er geen zorgen te maken dat hun medicijn bitterzoet smaakt, want deze hitsige dame is alleen maar zoet. Ze brengt een uiterst relaxte lichamelijke stone teweeg, die ook positieve geestelijke energie en creatief denken stimuleert. Russian Fuel Auto is zeer effectief als medicinale soort en helpt bij de strijd tegen stress, depressie, angst en vermoeidheid.

Dankzij haar zeer adaptieve en veerkrachtige aard kan Russian Fuel Auto zonder moeite binnen, buiten en in kassen gekweekt worden. Als je haar onder optimale omstandigheden kweekt, rekt ze zich uit tot een geringe hoogte van ongeveer 80 cm - perfect voor geheime kwekers. Over het algemeen voltooit ze haar levenscyclus binnen 9-10 weken en levert dan 25-60 g/plant op.

Russian Fuel Auto (Flash Auto Seeds) feminized Product Informatie
Merk Flash Auto Seeds
Genetica Sativa-dominant
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 9-10 weken van zaadje tot oogst
THC 18%
CBD 1%
CBD:THC 1 : 18
Hoogte (Outdoor) 80cm
Opbrengst Outdoor Tot 100g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (2)
    (2)
    Bekijk alle reviews
    20/Dec/2022

    Frky
    Je ne l'ai pas encore fait salut les amis et les Ardennais, j'espère vraiment qu'elle vast le coup d.etre cultiver

    F. D.
    03/Feb/2015

    super!!!
    Die Pflanze ist einfach nur der Wahnsinn!!! Und der Genuß erst, zum dahin schmelzen.

    D. L.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Russian Fuel Auto (Flash Auto Seeds) feminized
Russian Fuel Auto (Flash Auto Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.