White Sirius Auto (Flash Auto Seeds) feminized

(1)

White Sirius Auto schijnt feller dan de ster die ze ze echt is, ze brengt genen van goddelijke proporties bijeen. In de mix zit de ongelooflijk sterke White Russian, de ambigue Chem Dog en als laatste maar niet als minste de Great White Shark met haar lichamelijke roes.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Flash Auto Seeds - White Sirius Auto: Stoutmoedig en prachtig schijnt ze fel

Twee jaar intensief onderzoek en zwoegen en zweten heeft als resultaat opgeleverd de geboorte van White Sirius Auto. In deze speciale automatisch bloeiende plant wordt White Russian met Chem Dog en Great White Shark gekruist. Het resultaat is gewoon verbluffend.

White Sirius Auto heeft een unieke en warme gloed en brengt zowel kracht als hoge prestaties in het spel. Naarmate ze groeit, ontwikkelt ze grote takken, bladeren en (dat is het belangrijkste) toppen die zwaar zijn ondergedompeld in witte, glinsterende hars. Hoewel White Sirius Auto 0,0% CBD bevat, wordt ze toch beschouwd als een zeer effectieve medicinale soort. Velen claimen dat ze wonderen verricht bij het behandelen van kwaaltjes, hoofdpijn en chronische pijn.

White Sirius is een ongelooflijk mild blowtje. Ze veroorzaakt een sensationele euforie die je motivatie en creativiteit flink aanwakkert! Als je haar met vrienden rookt, staat ze garant voor flink wat hysterisch plezier - echt een goede manier om je dag te verlevendigen.

White Sirius heeft superbe genen en slaagt waar andere soorten falen. Ze is de perfecte premium wiet voor de guerrillakweker, neemt niet veel ruimte in en kan heel makkelijk getrimd worden. Onder de optimale omstandigheden groeit ze op tot een hanteerbare 120 cm, van zaadje naar oogst in slechts 75-85 dagen. White Sirius Auto schijnt als een ster en produceert 50-150 g/plant kennerskwaliteit wiet.

Met zo veel capaciteit en aantrekkelijkheid kunnen we gerust zeggen dat White Sirius Auto een mooie toekomst voor haar heeft. Als je op zoek bent naar een harsige superster met de toppen en de schoonheid, kijk dan niet verder, want White Sirius Auto is de plant voor jou.

White Sirius Auto (Flash Auto Seeds) feminized Product Informatie
Merk Flash Auto Seeds
Genetica Sativa-dominant
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 11-12 weken van zaadje tot oogst
THC 18%
Hoogte (Outdoor) 120cm
Opbrengst Outdoor Tot 150g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    13/Oct/2021

    Fenomenal!
    No further explanation needed

    B. K.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
White Sirius Auto (Flash Auto Seeds) feminized
White Sirius Auto (Flash Auto Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.