MI6 SuperAuto (Flash Auto Seeds) feminized

MI6 SuperAuto is niet het laatste snufje van de Britse geheime dienst, tenminste niet officieel. Ze is een soort van Flash Auto Seeds en kan 150-400g per plant opleveren in een levenscyclus van 90-100 dagen. Deze soort werd gemaakt door genen te kruisen van Stitch 0.2, Blueberry en AK-47. MI6 SuperAuto presteert prima in diverse omgevingen en wordt gigantisch, tot wel 150-250 cm.

36,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 3€ 36.00
 • Aantal zaden: 3 € 36.00
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Flash Auto Seeds - MI6 SuperAuto: AK-47, Stitch 0.2 en Blueberry. Shaken, not stirred

Als de Britse geheime dienst MI6 een geheim, ondergronds kweeklab zou runnen, wordt er waarschijnlijk een soort bedacht zoals MI6 SuperAuto. Ze is een allround oplossing voor vele verschillende omgevingen, waaronder het strengere klimaat in Noord-Europa en de regenachtige herfst in het Verenigd Koninkrijk. Queen Elizabeth zou verheugd toekijken als deze prachtige kruising van Stitch 0.2, Blueberry en AK-47 in bloei zou staan in een van de koninklijke tuinen.

MI6 SuperAuto is een soort die veel groter wordt dan de meeste autoflowering varianten, tot wel 150-250cm hoog. Dit vergroot de zichtbaarheid en ook de tijdspanne van het kweken, maar levert ook het voordeel van een veel grotere oogst op. MI6 kan tot wel 150-400g per plant produceren, is zeer bestand tegen schimmel en voltooit haar bloeiperiode in 90-100 dagen vanaf zaad. Wanneer super auto's worden gekweekt, kan de kweker eigenlijk zelf beslissen in welke maand er geoogst wordt. Dit geeft kwekers in het noorden van Europa de mogelijkheid MI6 gedurende drie maanden in de zomer te kweken en te oogsten voordat het weer verslechtert. Het verliezen van toppen aan schimmels en een regenachtige herfst kan hierdoor eenvoudig worden vermeden. MI6 is eenvoudig te kweken en geschikt voor binnen, buiten of in de kas.

Niet alleen de kweekeigenschappen spreken voor MI6 SuperAuto. De stimulerende effecten maken MI6 een enorm goede keuze voor liefhebbers van Sativa dominante wiet. Smaken van deze soort kunnen worden omschreven als een uitgesproken smaak van bubblegum, gecombineerd met diverse andere fruitige, zoete en houtachtige aroma's.

MI6 SuperAuto is een betrouwbare partner voor allerlei kweekoperaties en ze zal je niet teleurstellen. Buitenkwekers die zoeken naar een autoflowering soort met een goede weerstand tegen schimmels, een groot formaat en een gulle oogst, hebben geen reden tot aarzeling. Binnenkwekers waarderen wellicht de uitmuntende mix van Blueberry en AK-47 genen en grijpen de kans een autoflowering soort te kweken met een monsterlijk formaat.

Genetica Ruderalis/Indica/Sativa
Ouders AK x 47 x Blueberry x Stitch 0.2
Bloeitijd 90-100 days
Opbrengst Outdoor 150-400 g
Hoogte (Outdoor) 150-250 cm
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
MI6 SuperAuto (Flash Auto Seeds) feminized
MI6 SuperAuto (Flash Auto Seeds) feminized
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.