Product toegevoegd aan winkelwagen
Afrekenen

Skunk 1 (Flying Dutchmen) feminized

Skunk 1 (Flying Dutchmen) feminized

Skunk is al lang een legendarische favoriet, ze is opnieuw tot leven gewekt in een nieuwe en opwindende feminized versie. De kwekers van Flying Dutchmen hebben het klaargespeeld om een hybride te produceren die alle heerlijke pracht heeft van het origineel maar dan versterkt in een feminized vorm. Ze pronkt met een belachelijk hoog niveau aan kracht en een ultrakorte bloei, dit is een nr. 1 Skunk.

Voorraadstatus: Uit het assortiment

34,00 incl. Btw

25,50 incl. Btw

Overzicht van alle productcombinaties:
Aantal zaden: 5 € 25.50 Uit het assortiment
 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties

Flying Dutchmen - Skunk 1: Een energieke hoogrenderende soort

Ze verbaast wietliefhebbers al meer dan een kwart eeuw, en eindelijk is de originele Indica-Sativahybride nu verkrijgbaar in een funky (of beter gezegd skunky) feminized vorm.

Skunk #1 van Flying Dutchmen heeft de ongebreidelde kracht die normaal gesproken geassocieerd wordt met soorten van deze aard. Kwekers zien Skunk #1 als de standaard voor een uniforme, betrouwbare prestatie, en haar keiharde genotype heeft invloed gehad op honderden, moderne hybriden. Skunk #1 is een all-round performer en heeft een energieke kracht en overvloedige opbrengsten, zo laat ze zien hoeveel klasse ze werkelijk heeft.

Als het op de groei en bloei aankomt is Skunk #1 voornamelijk Indica. Hoewel, haar planten worden hoger dan pure Indica's in bloei. Naarmate Skunk #1 zich ontwikkelt beginnen haar Afghaanse invloeden op te spelen. Bijvoorbeeld, haar extra donkergroene bladeren komen van haar Afghaanse voorouders.

Skunk #1 produceert robuuste stengels en takken om haar superieure opbrengsten te ondersteunen. Haar korte internoden lopen uit in dichte, ronde topclusters met enorme, zware toppen. Skunk #1 bloeit behoorlijk snel. Ze heeft slechts 7-8 bloeiweken nodig om de rijpheid te bereiken - hier zullen kwekers van marktgewassen zeker van onder de indruk zijn.

De Sativagenen van Skunk #1 hebben een wonderlijke invloed op haar uitwerking. Fans die reeds bekend zijn met soorten van deze aard staat een ware verrassing te wachten, want ze laat een verbluffend potente stone op je los die je geest en je lichaam zal grijpen.


Merk Flying Dutchmen
Genetica 75% Indica/25% Sativa
Ouders Skunk
Bloeitijd 50-60 days
Opbrengst Indoor Hoog
Opbrengst Outdoor Hoog
Beschikbaar Als Feminized Zaden
   
  Er zijn nog geen reviews geplaatst  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzendinformatie
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.