Product toegevoegd aan winkelwagen
Afrekenen

Skunk Classic (Flying Dutchmen) feminized

Skunk Classic (Flying Dutchmen) feminized

Skunk Classic van Flying Dutchman is gecreëerd met het oog op old school smaken en nostalgische nuances, en dat is ook precies wat ze doet. Het vermengen van Skunk #1 met de hoge kwaliteit van een Colombiaan resulteerde in een klassieke hybride. Deze plant groeit behoorlijk snel en heeft een bloeitijd van 50-65 dagen.

Voorraadstatus: Uit het assortiment

44,00 incl. Btw

Overzicht van alle productcombinaties:
Aantal zaden: 5 € 44.00 Uit het assortiment
 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties

Flying Dutchmen - Skunk Classic: Een cannabisklassieker

Ze is een nogal nostalgische en uiterst potente flashback van de originele Skunkplanten en hun voorgangers, toen de Sativa-elementen van de beroemde hybride meer naar voren kwamen.

De originele Skunks werden van origine uit Afghaanse, Mexicaanse en Colombiaanse cannabis gekweekt en waren mooi in balans. Maar later werden genetisch zuivere soorten en hybriden ontwikkeld en toen werden de Afghaanse genen de dominante genen in de meeste Skunkvariëteiten.

Skunk Classic van Flying Dutchman volgt in haar voetsporen en geeft kwekers een proeve van de old school door Skunk #1 terug te kruisen met een Colombiaanse moeder uit een goede stamboom. Als gevolg hiervan ontwikkelt deze Skunk Classic zich tot een zware, scherpe plant die lange, stevige, harsige toppen produceert. Skunk Classic produceert een nogal verheffende high, een high van vrolijkheid en positiviteit. Alleen al daarom is ze de ideale soort om met vrienden te delen.

Skunk classic groeit voor een relatief lange plant met een alarmerend rap tempo - na 7-8 bloeiweken is ze rijp. Alsof dat nog niet genoeg was, is dit feminized fenomeen ook nog eens een gulle producent! Kwekers van marktgewassen die op zoek zijn naar een nieuwe toevoeging aan hun collectie zullen absoluut van dit klassieke killergewas willen proeven.

Skunk Clasic speelt het klaar om al de juiste vakjes aan te vinden, en cannabiskenners moeten wel gek zijn om haar te laten liggen, deze levendige, hoogrenderende en weinig onderhoud vergende wonderbaarlijke wietsoort. Combineer dat met haar doordringende geur, fantastische smaak en overrompelende high en je hebt een winnaar.


Merk Flying Dutchmen
Genetica 65% Indica/35% Sativa
Ouders Afghani x Mexican x Columbian
Bloeitijd 50-65 days
Opbrengst Indoor Hoog
Opbrengst Outdoor Hoog
Beschikbaar Als Feminized Zaden
   
  Er zijn nog geen reviews geplaatst  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzendinformatie
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.