Product toegevoegd aan winkelwagen
Afrekenen

Voyager (Flying Dutchmen) feminized

Voyager (Flying Dutchmen) feminized

Voyager van Flying Dutchman is een feminized soort met een potentieel van een superster. Deze hybride van decadente kwaliteit heeft een assortiment aan exotische smaken en aroma's die niet nalaten om je te imponeren. Voyager is een 50/50 Sativa/Indica hybride en heeft een bloeitijd van 8-10 weken.

Voorraadstatus: Uit het assortiment

39,00 incl. Btw

Overzicht van alle productcombinaties:
Aantal zaden: 5 € 39.00 Uit het assortiment
 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties

Flying Dutchmen - Voyager: Een hoogrenderende soort

Flying Dutchman Voyager is een exotische hybride uit de warmere streken en tevens een feminized soort die je zintuigen weet te vangen en je geest op reis stuurt.

De krachtige genotypen achter Voyager zijn een rariteit, je ziet ze nauwelijks in de hybriden van tegenwoordig. De Sativa's - New Guinea Gold van de hooglanden van Papua en een opvallende Zuid-Amerikaan afkomstig van Colombian Red - zijn gebalanceerd en gestabiliseerd door een stevige Afghani uit het uiterste noorden van de Hindu Kush. Dit schitterende evenwicht van toppen zorgt voor een overheerlijke pittig-scherpe-zoete mix van smaken en geuren.

Kwekers kunnen een grote en mooie variatie verwachten onder hun planten, waarbij de spectaculaire Sativafenotypen regelmatig naar voren komen. Iets anders waar kwekers rekening mee moeten houden is de overvloed aan met trichomen en hars bedekte toppen. Een welkome aanblik.

Onder optimale omstandigheden groeit Voyager daarheen waar nog nooit een plant is geweest (sorry, ik kon het niet laten). Haar grote postuur maakt van haar een perfecte plant voor de productie van een krachtige wiet, die ze dan ook in overvloed en snel produceert. Om haar volle potentie te bereiken heeft Voyager Feminized een gemiddelde bloeitijd nodig van 8-10 weken. Deze gemiddelde bloeiperiode zal aantrekkelijk zijn voor een groot aantal kwekers die op zoek zijn naar een marktgewas - zeker degenen die op toplocaties wonen.

Voyager is absoluut een hybride die ergens naartoe gaat, haar grote opbrengsten in combinatie met haar supersnelle groei maken van haar de ideale soort voor degenen die snelle resultaten willen zonder daarbij in te leveren op kwaliteit.


Merk Flying Dutchmen
Genetica 50% Indica/50% Sativa
Ouders Colombian Red x Hindu Kush
Bloeitijd 55-70 days
Opbrengst Indoor Hoog
Opbrengst Outdoor Hoog
Beschikbaar Als Feminized Zaden
   
  Er zijn nog geen reviews geplaatst  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzendinformatie
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.