Product toegevoegd aan winkelwagen
Afrekenen

White Widow (Flying Dutchmen) feminized

White Widow (Flying Dutchmen) feminized

White Widow Feminized van The Flying Dutchman, is een Nederlandse klassieker met een onderscheidende smaak, geur en natuurlijk succes; dit is een complete wietsoort. Ze is gezegend met snelheid, kracht en een hoge opbrengst, daarom is het geen wonder dat ze zo een stevige favoriet is onder rokers en kwekers. Alsof dat nog niet genoeg was, heeft ze ook nog eens een korte bloeitijd van 50-65 dagen.

Voorraadstatus: Uit het assortiment

54,00 incl. Btw

40,50 incl. Btw

Overzicht van alle productcombinaties:
Aantal zaden: 5 € 40.50 Uit het assortiment
 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties

Flying Dutchmen - White Widow: Een coffeeshop klassieker

White Widow Feminized is een voorbeeld van gecommercialiseerde cannabis op haar best, en deze plant heeft een instrumentele rol gespeeld bij de kweek van de Nederlandse coffeeshopindustrie. White Widow is een all-round supersoort die hetzelfde niveau heeft bereikt qua beroemdheid waar andere soorten alleen maar van kunnen dromen, en tot op de dag van vandaag gaat ze hiermee door. Er zijn meerdere factoren die verantwoordelijk zijn voor haar grote succes, bijvoorbeeld haar memorabele naam, snelheid, opbrengst en verbluffend dikke harslaag.

White Widow is overwegend Indica van aard en is gezegend met een zoete, dikke en scherpe rook die een hamerklap van een stone uitdeelt - een die je zeker niet zult vergeten. Medicinale marihuanapatiënten kunnen ook profiteren van dit Indica-icoon. Met behulp van haar kracht kunnen mensen die lijden aan chronische pijn, artritis en migraine hun symptomen drastisch verminderen.

White Widow is een klassieke plant. Haar korte en compacte postuur maken haar tot een uitstekende plant voor iedere kweker met weinig ruimte. Bovendien heeft ze een opmerkelijk korte bloeiperiode van 50-65 dagen (over witte bliksem gesproken!). De opbrengst van White Widow is niet van deze wereld, ze produceert consistent een buitenzinnige hoeveelheid wiet.

Als je dus op zoek bent naar een legendarische, Nederlandse soort die geweldig smaakt, ruikt en eruitziet (om nog maar te zwijgen over haar overvloedige opbrengst), hoef je niet verder te kijken dan White Widow Feminized.


Merk Flying Dutchmen
Genetica 65% Indica/35% Sativa
Bloeitijd 56-65 days
Opbrengst Indoor Hoog
Opbrengst Outdoor Hoog
Beschikbaar Als Feminized Zaden
   
  Er zijn nog geen reviews geplaatst  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzendinformatie
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.