Sativa Des Rois (French Touch Seeds) feminized

(2)

De feminized Sativa Des Rois van French Touch Seeds is het resultaat van lang en selectief kweken met de AK-47. Deze 'Sativa van Koningen' heeft 60-65 bloeidagen nodig voor haar limoengroene bloemschermen. Je zult zeer blij zijn met de oogst, zowel vanwege het uiterlijk als het hoge THC-gehalte. Buiten heb je wel een locatie nodig waar het goed doorwaait en niet te nat is.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (2)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

French Touch Seeds - Sativa Des Rois: Vorstelijke wiet voor het plebs

De feminized Sativa Des Rois van French Touch Seeds is het resultaat van het ijverig en selectief kweken met de legendarische AK-47. Deze 'Sativa van Koningen' verlangt binnenshuis 60-65 bloeidagen om haar grote en prachtige limoengroen bloemschermen te ontwikkelen - en dat is kort genoeg om de minder ervaren kwekers meer dan tevreden te stellen (we noemden haar voor de grap 'de vorstelijke wiet voor het plebs). Het is een nogal kleine plant met een behoorlijk compacte groeistructuur, wat haar ideaal maakt voor het doneren van stekjes.

Sativa Des Rois kan buitenshuis gekweekt worden, maar deze nobele dame heeft een aversie tegen te veel vochtigheid en verlangt een goed doortochte locatie, want ze produceert zeer compacte en grote toppen voor een Sativavariëteit. Buitenshuis is ze tegen het midden van oktober klaar om haar krachtige vruchten met een hoog THC-gehalte af te werpen.

Sativa Des Rois (French Touch Seeds) feminized Product Informatie
Merk French Touch Seeds
Ouders Ak-47
Genetica 25% Indica / 75% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 10-11 weken
THC Hoog
Hoogte (Indoor) Laag
Hoogte (Outdoor) Laag
Opbrengst Indoor Tot 650g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 800g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (2)
    (2)
    Bekijk alle reviews
    06/Nov/2013

    Graines Sativa des Rois
    Belles graines, bien bombées, belle couleur et brillantes. Sur 3 graines achetées, 3 graines se sont ouvertes en à peine 24h. Graines de très bonnes qualités. Culture, récolte et qualité finale, à suivre...

    H. B.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Sativa Des Rois (French Touch Seeds) feminized
Sativa Des Rois (French Touch Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.