Double Black (G13 Labs) feminized

(1)

Toen het zwart werd versterkt door nog meer zwart, zag Double Black het levenslicht. Deze indica-dominante variëteit draagt de essentie van haar voorouders en wekt een boeiende en fysieke high op. Ben je op zoek naar een strikt Afghaanse hybride? Dan moet Double Black zeker in overweging worden genomen.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Double Black: Opgevoerde Black Domina

GENETICA

Double Black brengt het beste van het beste. Deze organoleptische soort is ontwikkeld door G13 Labs. Ze is het resultaat van de combinatie van de beruchte Black Domina met een andere Black Domina. Vandaar ook de naam “Double Black”. Black Domina werd in 1998 gelanceerd. Sindsdien spreidt deze ongelofelijke soort haar groene vleugels uit over de cannabiscultuur. Ze is een 100% indica, afkomstig van Afghaanse hybrides, zoals Northern Lights, Ortega, Hash Plant en Afghan SA.

EFFECTEN EN SMAKEN

Zodra de heerlijke Double Black toppen onder je neus worden gehouden, merk je vleugjes mango en pepermunt op. De zoete, Afghaanse geuren doen denken aan superieure old school hasjiesj. Double Black wekt daarbij een zeer heftige en diepgaande high op, uitermate geschikt voor een goede nachtrust, of in een algeheel kalmerende setting.

GROEI

De bloeiperiode van Double Black duurt ongeveer 55 dagen, een korte tijdsspanne, vergeleken met veel fotoperiodieke planten. Binnenkwekers kunnen daarbij zo’n 500g/m² aan heerlijke toppen verwachten, terwijl buitentelers rond de 1000g/plant kunnen halen, mits geteeld onder de juiste omstandigheden. De fenotypen zijn 90% stabiel en de planten zijn vrij kort, met hoogtes tot zo’n 140cm. Double Black ontwikkelt daarbij dikke, met kristallen bedekte toppen. De veredelaars van G13 Labs merken bovendien op dat ze prima werkt als moederplant voor stekken.

Double Black (G13 Labs) feminized Product Informatie
Merk G13 Labs
Ouders Black Domina 98 x Black Domina 98
Genetica 100% Indica
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC 18%
CBD Laag
Hoogte (Indoor) Laag
Hoogte (Outdoor) Laag
Opbrengst Indoor Tot 500g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 1000g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    22/Jul/2020

    Li devo ancora provare.
    Smembrano promettenti. Aggiornerò la recensione

    A. S.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Double Black (G13 Labs) feminized
Double Black (G13 Labs) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.