Amnesia Bilbo (Genehtik Seeds) feminized

(1)

Amnesia Bilbo van Genehtik Seeds is een indrukwekkende sativa die je verwent met de geur en smaak van Haze. Deze krachtpatser komt voort uit de genen van de oer-Hollandse Amnesia Haze. Ze groeit daarmee uit tot een grote, productieve plant en de oogst loopt op tot wel 550–600g/m², gedurende een bloei van 70-85 dagen. Buiten- en guerrillakwekers let op: deze plant wordt groot. Je bent gewaarschuwd!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Genehtik Seeds - Amnesia Bilbo: epische oogst en kosmische effecten

Amnesia Bilbo van Genehtik Seeds stamt af van Amnesia Haze, een meervoudig bekroonde cannabisklassieker en Nederlandse superplant. Dankzij dit geweldige genetische profiel is Amnesia Bilbo een productieve, krachtige plant die veel hars ontwikkelt. Deze formidabele sativa wordt behoorlijk groot, dus houd hier rekening mee als je maar weinig ruimte hebt.

Amnesia Bilbo kun je binnen en buiten kweken. In beide omgevingen word je betoverd door haar schitterende trichomen en grote, dichte toppen. Na een bloei van 70-85 dagen kun je wel 550–600g/m² oogsten. Maar ze komt pas echt tot haar recht als je buiten kweekt. De productie loopt dan op tot wel 1500-2000g/plant en het oogstmoment valt eind oktober of begin november.

Met Amnesia Bilbo staan je sterke effecten te wachten. De high is superkrachtig en bijna psychedelisch. Doe het dus rustig aan als je niet vaak wiet gebruikt! Ze stelt ook niet teleur als het gaat om de terpenen. Reken op een sterk aroma en de smaak van Haze. Liefhebbers die een complexe en rijke sensorische ervaring willen, worden hiermee op hun wenken bediend.

Wil je eens experimenteren met een sativa die barst van de kracht en smaak? Kweek dan vooral eens Amnesia Bilbo van Genehtik Seeds. Deze robuuste wietplant scoort op alle vlakken. Reken op uitmuntende oogsten, verrukkelijke toppen, en een effect dat zo sterk is dat het lijkt alsof je in een baan om de aarde bent beland!

Amnesia Bilbo (Genehtik Seeds) feminized Product Informatie
Merk Genehtik Seeds
Ouders Amnesia Haze
Genetica Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 12-13 weken
THC Hoog
Opbrengst Indoor Tot 600g/m²
Opbrengst Outdoor 1000+g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    21/Jul/2022

    Looks good in start
    Germination was OK (personally stuck with a paper towel method). Seems to be starting slowish and more bush than tree. Could be bit over watering in first weeks (when using soil lack of oxygen, if the soil is WET, gives you bonsai). Seems to be taking nutes from the beginning (I'm giving 1/4 of the dosage). Rather do try and error early so plant has plenty of time to recover before blooming.

    T. A.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Amnesia Bilbo (Genehtik Seeds) feminized
Amnesia Bilbo (Genehtik Seeds) feminized
Amnesia Bilbo (Genehtik Seeds) feminized
Amnesia Bilbo (Genehtik Seeds) feminized
Amnesia Bilbo (Genehtik Seeds) feminized
Amnesia Bilbo (Genehtik Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.