Santa Bilbo (Genehtik Seeds) feminized

Santa Bilbo van Genehtik Seeds is een wonderlijke plant. Deze kruising van Brazil en een combinatie van Afghani en Brazil, heeft het beste van beide ouders behouden. Hoewel ze voornamelijk sativa is, heeft ze een verrassend korte bloeiperiode van 8 weken en ze presteert het om binnen tot wel 600g/m2 te produceren. Ze heeft een prettige, wierook-achtige smaak en wekt een heldere, gefocuste high op.

45,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 5€ 45.00
  • Aantal zaden: 5 € 45.00
 
- +
 

  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Genehtik seeds – Santa Bilbo: Kanshebber voor de snelst bloeiende, feminized sativa

Veel cannabis kwekers zien het niet zitten om sativa dominante hybrides te kweken, vanwege de langere bloeiperiode, lagere opbrengst en enorme verticale groei. Nou, dat is met deze niet het geval. Santa Bilbo heeft al haar kweekeigenschappen van een indica Afghani ouder, terwijl de sativa Brazil effecten merkbaar zijn bij de consumptie.

Santa Bilbo is een gemiddeld grote plant, die een gigantische cola produceert en een behoorlijk aantal dichte, harsachtige toppen op de zijtakken, die klaar zijn voor de oogst in iets minder dan 60 dagen. Ze reageert ook erg goed op LST methoden, dus je kan er een paar neerzetten en nog steeds je gewenste opbrengst behalen.

Santa Bilbo's toppen zullen bij consumptie een sterke, geurige rook produceren, gevolgd door een zoete en pittige smaak, die een krachtige, maar lekkere en heldere high in je bol opwekt. Ze is geschikt voor elk moment van de dag, als je die buzz wil voelen en creatief wil blijven zonder je uitgeput te voelen.

Ze is snel, compact en enorm gul, wat haar perfect maakt voor de ScrOG methode. De selectie van de genen voor het maken van deze hybride is goed ingeschat, en vanwege de unieke eigenschappen zal Santa Bilbo absoluut haar weg vinden naar vele kweektenten en cannabis tuinen.

Merk Genehtik Seeds
Genetica Sativa-dominant
Bloeitijd 52-58 days
Oogst (Outdoor) Eind September
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Santa Bilbo (Genehtik Seeds) feminized
Santa Bilbo (Genehtik Seeds) feminized
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.