Blubonik (Genehtik Seeds) feminized

(1)

Blubonik is een unieke soort die fans van Blueberry verwent met fantastische smaken en vibes. Deze indica-dominante soort produceert fatsoenlijke opbrengsten en een milde high. Blubonik is absoluut een aanrader als je zoekt naar een sensorische cannabis ervaring.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Genehtik Seeds - Blubonik: De Bessen Explosie

BLUBONIK GENETICA

Blubonik is ontwikkeld uit genetica die in Canada zijn geselecteerd en gestabiliseerd. Na een rondgang door hun zadenassortiment ontdekte Genehtik Seeds deze fantastische cannabis, die nog niet eerder aan de wereld is voorgesteld. Ze hebben haar Blubonik genoemd. Haar ouders zijn de beroemde Kootenay Blueberry en een feminized Blueberry soort. Het resultaat is een indica-dominante soort die ook een fatsoenlijke hoeveelheid sativa genetica bevat.

EFFECTEN & AROMA'S

Verwacht gerust verrukkelijke aroma's en smaken bij het kweken van deze unieke plant. Blubonik straalt een spectaculaire Blueberry geur uit. Deze soort is ideaal voor een bosbessentaart, verrijkt met cannabis. Het effect van Blubonik is relatief sterk en bedwelmend. Als je vermoeide spieren wilt ontspannen, vind je mogelijk verlichting als je deze plant gebruikt. Onervaren gebruikers beginnen beter met een kleine hoeveelheid, om dit later op te bouwen.

GROEIKENMERKEN VAN BLUBONIK

Blubonik gunt toegewijde outdoor kwekers ongeveer 1000–1300g/plant. Dit is een ongelooflijke buit. Beginners behalen waarschijnlijk een minder grote opbrengst. In de binnenteelt produceert Blubonik 450–500g/m², wat ook heel fatsoenlijk is. Ze ontwikkelt grote bladeren en stevige toppen tijdens de groei. De indoor bloeiperiode duurt 60–65 dagen, terwijl het oogstmoment in de buitenlucht in oktober valt. Blubonik bereikt een gemiddelde hoogte.

Blubonik (Genehtik Seeds) feminized Product Informatie
Merk Genehtik Seeds
Ouders Kootenay Blueberry x Blueberry
Genetica Indica/Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC Gemiddeld
CBD Gemiddeld
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor Tot 500g/m²
Opbrengst Outdoor 1000+g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Blubonik (Genehtik Seeds) feminized
Blubonik (Genehtik Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.