Evania (GeneSeeds) Feminized

(1)

Evania, van GeneSeeds’ Exotic Line cannabiszaden, is een indica die je smaakpapillen prikkelt met een ongelofelijk intens en complex fruitig aroma. Ze levert een heerlijke, diep kalmerende high die je, in tegenstelling tot andere indica’s, een heldere geest geeft en je gefocust houdt. Robuuste Libanese genetica maakt dit zaad uit de Exotic Line zeer gemakkelijk en lonend om te kweken.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

GeneSeeds - Evania: Fantastisch Exotische Fruitigheid

Evania is, net als alle zaden uit de Exotic Line van GeneSeeds, een gemakkelijke plant om te kweken. Ze bestaat uit een kruising tussen Lebanon #1 en een geselecteerde Oezbekistaanse variëteit (een andere exotische indica-soort). Daarmee heeft ze een gemiddelde hoogte en korte takken die zich rond een grote hoofdtop ontwikkelen. De krachtige en snelgroeiende soort beloont je met een zeer goede productie. Daarbij houdt ze het redelijk met een bloeitijd van zo’n 60 dagen.

Met haar exotische oorsprong uit de meest ruige en droge klimaatzones ter wereld, kan Evania een droog klimaat prima aan. Ze is absoluut niet moeilijk te kweken. Toch kan ze een gulzige dame zijn die, met haar krachtige groei, voldoende goede voedingsstoffen wenst. Zo heeft ze met name genoeg stikstof nodig tijdens de vegetatieve fase.

Evania maakt indruk met een veelzijdig terpenenprofiel dat intens en verrassend complex is. De rook van haar toppen pleziert je daarbij met verschillende fruitaroma’s. Als je haar binnen kweekt, is een goed luchtfiltersysteem aan te raden vanwege haar zeer sterke geur.

Evania is niet de gebruikelijke indica-hybride. Enerzijds is haar high extreem ontspannend. Maar aan de andere kant houdt ze je ook alert, bijna als een sativa. Dit heerlijke effect maakt Evania geweldig rookwaar voor vrijwel alle gelegenheden.

Evania van GeneSeeds is werkelijk een exotisch exemplaar met een prachtig aroma en fantastische high. Hiermee is ze ideaal voor vele cannabis connaisseurs.

Evania (GeneSeeds) Feminized Product Informatie
Merk GeneSeeds
Ouders Lebanon 1 x Uzbekistan
Genetica Indica
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC Gemiddeld
Opbrengst Indoor Hoog
Opbrengst Outdoor Hoog
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Evania (GeneSeeds) Feminized
Evania (GeneSeeds) Feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.