Black Lebanon (GeneSeeds) Feminized

(4)

Black Lebanon van GeneSeeds’ Exotic Line van cannabiszaden is een kruising tussen twee specifieke Libanese soorten. Eén is een buitengewoon krachtig exemplaar met een intens hasj-achtig aroma. De ander is een variëteit met fruitige tonen. De uitkomst is een fantastische soort die je trakteert op opwindende aroma’s, veel kracht en een hoge productie. Ook is ze zeer eenvoudig te kweken.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (4)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

GeneSeeds - Black Lebanon: Pure Indica Met Een Geweldige Smaak

Black Lebanon komt uit de Exotic Line van cannabiszaden van GeneSeeds. De krachtige planten zijn doordrongen van een natuurlijke robuustheid, waardoor ze eenvoudig te kweken is. Zelfs voor degenen met weinig ervaring. Toch heeft haar snelle groei mogelijk wat ondersteuning nodig in de vorm van training om de hoogte te beperken. Haar bloeicyclus is een aangenaam korte 60 dagen. Ben je benieuwd naar waar haar naam vandaan komt? Deze dankt ze aan de prachtige donkerpaarse tot bijna zwarte kleur die ze ontwikkelt bij koudere temperaturen.

De combinatie van twee uitstekende Libanese variëteiten geeft Black Lebanon een zeer interessant en aangenaam smaakprofiel. Zo proef je wierook-achtige hasj noten. Deze zijn erg intens en exotisch, net zoals de beste Libanese hasj, die tot de top van de wereld behoort. Deze smaak gaat samen met andere exotische noten. Denk aan vruchten, hout en rode wijn. Dit maakt het roken van Black Lebanon een geweldige ervaring. Bij iedere hijs ontdek je een veelvoud aan fantastische smaken!

Black Lebanon is het puurste dat een indica kan zijn, afkomstig van de allerbeste soorten die niet onderdoen voor de Afghaanse en Nepalese. Niet verwonderlijk dat haar effect net zo uitmuntend is. Dit bestaat uit een diep kalmerende indica stone die je rechtstreeks naar je bank stuurt. Perfect om te ontspannen en stress te verminderen! Medicinale cannabisgebruikers kunnen haar gebruiken voor het verzachten van chronische pijn. Ook bestrijdt ze slapeloosheid en diverse andere aandoeningen.

Black Lebanon van GeneSeeds is zuivere indica voortreffelijkheid die niet teleurstelt. Haar geweldige effect en fantastische aroma maken haar het kweken ruimschoots waard!

Black Lebanon (GeneSeeds) Feminized Product Informatie
Merk GeneSeeds
Ouders Lebanon 3 x Lebanon 1
Genetica 100% Indica
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC Hoog
Opbrengst Indoor Hoog
Opbrengst Outdoor Hoog
Sekse Feminized
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (4)
    (4)
    Bekijk alle reviews
    01/Oct/2023

    Unieke geur
    En keiharde vettige toppen, aanrader

    B. H.
    19/Aug/2022

    Black Lebanon feminized seeds
    Ik vind dat deze wiet een topper is en de opbrengst is fantastisch dank jullie wel Zamnlnesia groeten van mij TMMT . AND KEEP ON GROWING CANNABIS

    T. G.
    13/May/2019

    Awesome strain
    Awesome strain - brilliant color.

    B. S.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Black Lebanon (GeneSeeds) Feminized
Black Lebanon (GeneSeeds) Feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.