ExoEvania (GeneSeeds) Feminized

(1)

De breeders bij GeneSeeds trakteren ons wederom op een formidabele creatie uit hun Exotic Line. Ze combineerden de mythische Old Skunk Exodus met hun exotische Evania. Dit resulteerde in een hybride die zorgt voor een explosie aan exotische aroma's. Ook biedt ze een uitmuntende productie en een korte bloeiperiode. De soort is daarnaast zeer rijk aan hars, dus ideaal voor het maken van hasj!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

GeneSeeds - ExoEvania: Fruitige En Betoverende Skunk

GeneSeeds combineerde Old Skunk Exodus, een legendarische old school Skunk, met hun eigen exotische Evania. Het resultaat is een robuuste hybride met een hoop geweldige eigenschappen. Van Exodus erfde ze haar geweldige kracht en een flinke dosis betrouwbaarheid en robuustheid. Evania is echter verantwoordelijk voor de fabelachtige, exotische smaak en het prachtig gekleurde gebladerte.

ExoEvania groeit uit tot een prachtige plant die verschillende grote en lange cola's ontwikkelt. Dankzij haar veerkrachtige Skunk genen, zorgt ze voor aanzienlijk wat energie in de kweekruimte. Deze dame kan zelfs zo krachtig groeien, dat ze het beste in een ScrOG kan worden gekweekt. Om de opbrengst te verhogen, kunnen echter ook andere trainingstechnieken worden ingezet, zoals LST, toppen en fimmen. Vooral buiten presteert ze buitengewoon goed, als ze de ruimte krijgt om haar volledige kracht en glorie te bereiken. Zodra de nachttemperaturen dalen, ontwikkelt ze daarbij prachtige donkerpaarse tinten. Snuffel aan het einde van de korte, 65 dagen durende bloeiperiode ook even aan de plant. Je ruikt dan namelijk exotische aroma's die verwijzen naar het toekomstige genot. En de glinsterende toppen verraden bovendien dat ze behoorlijk krachtig is.

Het Evania erfgoed is verantwoordelijk voor het zeer complexe, enorm lekkere smaakprofiel van ExoEvania. Dit doet je denken aan een explosie van exotische vruchten. Bij het roken, ontdek je in elk trekje talloze, verrukkelijk zoete aroma's. Deze vernieuwende en zalige smaken zijn dan ook een ware traktatie voor cannabis connaisseurs! De old school Skunk genen zorgen er echter niet alleen voor dat ExoEvania geweldig smaakt. Ze wekt namelijk ook een krachtig, behoorlijk ontspannend effect op, met een gelijke hoeveelheid geluksgevoelens die je stemming verbeteren. Kortom, de high is door en door gebalanceerd.

Je hoeft niet veel te roken om in ultieme ontspanning op de bank te belanden. Zorg er wel voor dat je koelkast gevuld is, want het is bekend dat ze zorgt voor een zware vreetkick!

ExoEvania van GeneSeeds is een uitmuntende en exotische Skunk die, dankzij haar eersteklas genetica, zelfs de meest verwende cannabis snob pleziert. Haar fruitige aroma en geweldige high maken van deze soort een waar juweeltje dat absoluut een plaatsje verdient in je tuin!

ExoEvania (GeneSeeds) Feminized Product Informatie
Merk GeneSeeds
Ouders Old Skunk Exodus x Evania
Genetica Indica
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC Hoog
Opbrengst Indoor Hoog
Opbrengst Outdoor Hoog
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    06/Sep/2019

    Délicieuse
    Un goût fruité exceptionnel et assommant, idéal le soir avant de se coucher. Je prends un grand plaisir à savourer cette weed, je recommande vivement :) Coté production j'ai atteint le poids honorable de 80 à 95g / pied en scrog (7 semaines de croissance) et sous 400W.

    J. G.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
ExoEvania (GeneSeeds) Feminized
ExoEvania (GeneSeeds) Feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.