StarNia (GeneSeeds) Feminized

(2)

StarNia is ook al zo’n fantastische soort uit GeneSeeds’ Exotic Line cannabiszaden. Deze unieke variant heeft een complex smaakprofiel, superhoge harsproductie en veel potentie. Ze groeit krachtig en vergt weinig onderhoud. Kortom, ideaal voor beginnende of minder ervaren kwekers.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (2)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

GeneSeeds - StarNia: Exotische Smaaksensatie

GeneSeeds’ cannabiszaden uit de Exotic Line stellen nooit teleur. StarNia is de nieuwste creatie. Deze laat cannabisliefhebbers genieten van een zeer krachtige rookervaring met exotische smaken. Maar de kruising tussen GeneSeeds’ Evania en Old Star gedraagt zich absoluut niet als een diva. Ze blinkt namelijk uit met een natuurlijke robuustheid. Hierdoor is ze praktisch overal te planten. Daarbij heeft ze weinig verzorging nodig en is ze erg makkelijk. Zo kunnen zelfs nieuwe cannabiskwekers zonder problemen succesvolle opbrengsten oogsten. Ook heeft StarNia een mooi uitgebalanceerde kelk tot blad ratio, waardoor ze makkelijk te onderhouden is. Haar bloeitijd behelst bovendien een redelijk korte 60-63 dagen.

Bij het kweken van deze exotische dame zie je binnen een mum van tijd een overvloed aan dikke toppen met opvallend intense aroma’s. Elk laagje van StarNia’s onconventionele smaakprofiel doet je watertanden. De smaken variëren van een houtachtige dennensmaak tot exotisch fruit en andere zinnenstrelende tonen. Kortom, ze zorgt voor een aantrekkelijke rookervaring waarbij je van elk hijsje geniet. Haar hoge harsproductie maakt haar ook zeer geschikt voor de creatie van hasj en concentraten.

Maar StarNia heeft niet alleen heerlijke smaken die je smaakpapillen verwennen; ook levert ze een krachtige, extreem ontspannende high. Met haar sterke effecten is ze daarnaast een goede optie voor medicinale gebruikers. Zo kan ze verlichting bieden bij verschillende gezondheidsaandoeningen en -kwalen. Denk aan chronische pijn en slapeloosheid.

StarNia van GeneSeeds is een buitengewone soort die zelfs de kieskeurigste cannabiskenner behaagt. Met haar diverse smaakprofiel en kalmerende effect is ze een soort die hoog op het lijstje van elke cannabisliefhebber staat.

StarNia (GeneSeeds) Feminized Product Informatie
Merk GeneSeeds
Ouders Evania x Old Star
Genetica Indica/Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC Gemiddeld
CBD Gemiddeld
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor Hoog
Opbrengst Outdoor Hoog
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (2)
    (2)
    Bekijk alle reviews
    03/Aug/2021

    Allemaal ontkiemd
    Alle 5 de zaden zijn bij mij goed ontkiemd. Ze zijn nu nog wel bezig met groeien maar dat moet wel goed komen denk ik

    F. #.
    26/Apr/2019

    décu
    decu car sur les 5 graines 4 ne ce sont pas développer elle stagne alors que j'en ai de chez vous de l'année dernière qui ont bien marcher je n'est jamais été décu mais la je le suis carement car au pris de la graine .....jespére un geste de votre par cordialement

    P. J.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
StarNia (GeneSeeds) Feminized
StarNia (GeneSeeds) Feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.