Black Hell (GeneSeeds) Feminized

(3)

Onderdeel van GeneSeeds’ geweldige zadencollectie Exotic Line is Black Hell, een kruising tussen een old school Skunk en Black Lebanon. Ze blinkt uit met een substantiële groeikracht en zeer korte bloeitijd. Ook heeft ze een onconventioneel Skunk aroma, enorm veel kracht en levert ze veel op. Een harsrijke plant die perfect is voor het maken van concentraten en hasj!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (3)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

GeneSeeds - Black Hell: Makkelijke & Exotische Skunk

GeneSeeds heeft een Hellriser Skunk 97 - een retro Skunk variant - gekruist met Black Lebanon om zo de sensationele Black Hell te creëren. Het resultaat is een robuuste, exotische Skunk. Deze maakt indruk met heerlijke smaken en serieus veel kracht. Kwekers zijn ook dol op haar zeer korte bloeiperiode van slechts 60 dagen. Deze gaat gepaard met al even indrukwekkende oogsten. Black Hell is een sublieme, kleverige harsproducent. Ze is dan ook geweldig voor iedereen die olie en hasj van topkwaliteit wil maken.

Black Hell mag dan exotisch zijn, maar dat wil niet zeggen dat ze moeilijk te kweken is. Deze dame is zelfs makkelijk en weinig veeleisend. Zorg er gewoon voor dat je haar goede nutriënten geeft en dat ze genoeg licht ontvangt. Dan floreert ze bijna overal. Als dank ontwikkelt ze zich tot een plant met prachtige takken. Daarbij produceert ze rijkelijke hoeveelheden met kristallen bedekte toppen. Dankzij haar korte bloeitijd van twee maanden hoef je bovendien niet lang te wachten voordat je kunt oogsten. Bij buitenkweek is ze begin oktober klaar voor de oogst.

Black Hell biedt dankzij haar sublieme genetica een krachtige en ongelooflijk ontspannende high. Ze is dan ook een geweldige keuze als je wel wat verlichting van stress kunt gebruiken of angst tegen wilt gaan. Neem een paar hijsjes, geniet van de kalmte en laat je smaakpapillen verwennen door de skunky hasj-smaak.

Black Hell van GeneSeeds biedt het heilzame effect van een old school Skunk, maar op een nieuwe, innovatieve manier. Deze makkelijk te kweken plant beloont je met een heerlijk aroma en een zeer kalmerende high.

Black Hell (GeneSeeds) Feminized Product Informatie
Merk GeneSeeds
Ouders Hellriser Skunk '97 x Black Lebanon
Genetica Indica-dominant
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC Hoog
CBD Laag
Opbrengst Indoor Gemiddeld
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (3)
    (3)
    Bekijk alle reviews
    20/Oct/2023

    Top
    Gout bien particulier et prononcé, big high, je recommande !!

    V. R.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Black Hell (GeneSeeds) Feminized
Black Hell (GeneSeeds) Feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.