Harley Qinn (GeneSeeds) Feminized

(1)

Velen beschouwen haar unieke kleuren en voorkeur voor koelere kweektemperaturen als boeiende en vaak onderschatte eigenschap. Gedreven door een liefde voor het creëren van iets anders en iets nieuws, presenteert het GeneSeeds team nu Harley Qinn. Net als het stripfiguur durft ze echt anders te zijn.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

GeneSeeds - Harley Qinn: Levendig En Uitgesproken, Een Old School Combinatie Die Nooit Verveelt

Deze indica-dominante hybride bevat authentieke old school genetica. Ze kwam tot leven na jaren van zorgvuldige selectie. Hellriser Skunk ’97 en Maple Leaf Indica ’05 vormen een combinatie die bijna net zo iconisch is als de Joker en Harley. Maar waarom zou je een soort vernoemen naar het mysterieuze vriendje van de Joker? Dat heeft alles te maken met haar unieke verkleuring en voorkeur voor koelere kweekomstandigheden. Oftewel, authentieke kenmerken die alleen bij een waar rebels karakter passen. Dieppaarse en levendige karmozijnrode kleuren laten je helemaal versteld staan als je haar kweekt.

Deze betoverende eigenschap wordt geëvenaard door haar grote centrale top die barst van de harsrijke trichomen. De zoete aroma’s verleiden alle kwekers en duiden op de fijne lichamelijke high. Je moet echt dapper zijn om haar te proberen. Maak je echter geen zorgen, ze maakt je niet helemaal gek, zoals Harley zelf. Wel ervaar je een milde couchlock. De fruitige smaken zijn daarbij ideaal voor een chille, zomerse rooksessie.

Het is je vergeven als je denkt dat al deze fantastische kenmerken ten koste gaan van haar stabiliteit en veelzijdigheid. Harley Qinn is echter al na 8–9 weken bloei klaar voor de oogst. Dat is gebruikelijk voor een hybride met een robuuste indica afkomst. De planten zijn daarbij compact, maar behoorlijk productief, zeker als ze buiten gekweekt worden.

Harley Qinn (GeneSeeds) Feminized Product Informatie
Merk GeneSeeds
Ouders Hellriser Skunk 97 x Maple Leaf Indica 95
Genetica Indica/Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Harley Qinn (GeneSeeds) Feminized
Harley Qinn (GeneSeeds) Feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.