Ananda (GeneSeeds) Feminized

(1)

Hoewel GeneSeeds niet veel informatie heeft vrijgegeven over Ananda, behoeft ze misschien ook geen uitgebreide omschrijving. Ze overtuigt rokers immers al met haar unieke smaakprofiel. Dit doet denken aan exotische rode vruchten. Bovendien laat ze in een kweektent krachtige groei zien en kan ze grote hoeveelheden unieke, smakelijke toppen produceren.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

GeneSeeds - Ananda: Exotische Smaak Van Rode Vruchten

Ananda van GeneSeeds is een kruising tussen Grapefruit en Lebanon #1 en maakt deel uit van GeneSeeds' geweldige Exotic Line. De Lebanon #1 ouder vormt de opwindende, buitenlandse basis voor het veredelingsproces van deze soort.

Dit is een hoge plant met een zuilvormige structuur die grote oogsten kan opleveren. In de kweekruimte toont ze de kracht van een levendige cannabishybride. Ananda doet het goed bij zowel binnen- als buitenkweek. Binnenshuis bloeit ze binnen 60 dagen; buiten kun je oogsten in oktober. Als de temperaturen dalen, krijgt de plant daarbij prachtige roze tinten.

Ananda heeft aromatische toppen die smaken naar exotisch rood fruit. Dit is nogal uniek in de smaakwereld van cannabis en kan dan ook in eerste instantie een beetje merkwaardig zijn. De ware cannabisliefhebbers genieten echter zeer van de tonen van deze plant en haar sensaties voor de zintuigen.

Ananda (GeneSeeds) Feminized Product Informatie
Merk GeneSeeds
Ouders Grapefruit x Lebanon 1
Genetica Indica/Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC Gemiddeld
CBD Laag
Opbrengst Indoor Hoog
Opbrengst Outdoor Hoog
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Ananda (GeneSeeds) Feminized
Ananda (GeneSeeds) Feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.