Crystal Tears (GeneSeeds) Feminized

De naam van GeneSeeds' nieuwste creatie verwijst naar een van haar beste kwaliteiten: Crystal Tears biedt een fantastische harsproductie. Aan het eind van haar korte bloeiperiode is ze bedekt met lagen kleverige trichomen. De soort is vooral geschikt om hasj van te maken en biedt een krachtig, zeer ontspannend en vrolijk effect. Ook heeft ze een geweldig zoete, fruitige snoepsmaak.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

GeneSeeds - Crystal Tears: Fantastische Harsproducent Met Een Zoete Smaak

Crystal Tears is ontstaan na zorgvuldige experimenten van GeneSeeds met verschillende soorten om de gewenste hybride te genereren. De breeders begonnen met een geselecteerde variant uit Oezbekistan. Het doel hiervan was een stabiele lijn te creëren. Krachtig, met veel hars en met behoud van het inherente, heerlijke aroma van de Oezbeekse variant. Na meer dan 80 afgewezen specimens vonden ze uiteindelijk eentje die geschikt was om te kruisen. En dat was San Fernando Valley OG Kush (SFV OG).

Wie oplet, ziet dat de naam Crystal Tears verwijst naar haar aanzienlijke harsproductie. Deze dame doorloopt haar aangenaam korte bloeiperiode binnen slechts 8 weken. Ze is dan volledig bedekt met rijkelijke hoeveelheden glinsterende, kleverige harskristallen. De weelderige cannabinoïdenproductie in haar dikke, aromatische toppen maakt haar een geweldige soort om hasj, olie of concentraten van te maken.

Een aanzienlijke harsproductie betekent vaak ook veel kracht en sterke aroma's. Crystal Tears vormt hierop zeker geen uitzondering. Zo combineert ze zoete, fruitige tonen die doen denken aan verse aardbeienjam met een kauwgomsmaak die je doet watertanden. Het resultaat is een extreem rijke, verrukkelijk milde rookervaring. Omdat ze een indica dominante soort is, heeft ze vooral een fysiek effect. Bij elk hijsje biedt ze nieuwe golven van ontspanning. Maar wees niet gevreesd, ze staat ook bekend om haar vrolijke high. Ze geeft je dan ook een goed humeur en een ontzettend comfortabel gevoel.

Crystal Tears van GeneSeeds is een formidabele indica dominante hybride met gigantische hoeveelheden hars en een zeer aangenaam smaakprofiel. Haar geweldige effect en het feit dat ze zo makkelijk te kweken is, zijn slechts een paar van de vele geweldige kwaliteiten van deze cultivar.

Crystal Tears (GeneSeeds) Feminized Product Informatie
Merk GeneSeeds
Ouders Uzbekistan x OG Kush
Genetica Indica-dominant
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC Hoog
CBD Laag
Opbrengst Indoor Hoog
Opbrengst Outdoor Hoog
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Crystal Tears (GeneSeeds) Feminized
Crystal Tears (GeneSeeds) Feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.