Koriander (Corandrum sativum) Buddy Pack

(1)

Koriander is al duizenden jaren een vermaard medicijn en staat bekend als een geliefd kruid in de keuken. Koriander houdt schadelijke beestjes op afstand en verbetert de groei van aangrenzende planten.

0,99 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Volgens de Chinese folklore worden degenen die Koriander eten onsterfelijk.

KORIANDER

Koriander (Coriandrum sativum) is een populair kruid dat de hoofdrol speelt in tal van culinaire smaken op deze wereld, en is absoluut onmisbaar bij Aziatisch koken, vers of gedroogd. Pittige en smaakvolle Thaise curry's zouden anders smaken als er niet een handjevol vers gehakte koriander in gebruikt wordt. Op veel plaatsen in de wereld noemt men de verse blaadjes Cilantro en de zaadjes Koriander. Het is eenvoudig te kweken en heeft behalve wat water en zon weinig aandacht nodig. Koriander is een smakelijke en zeer productieve toevoeging aan je tuin als gezelschapsplant.

Koriander is een sterk afschrikmiddel en houdt veel schadelijk ongedierte zoals bladluis, de coloradokever en spintmijt op afstand. Als je van de fijngemalen zaadjes van de koriander thee zet kun je het succesvol als middel gebruiken om spintmijt onder controle te houden door het, nadat het is afgekoeld, waar nodig te sproeien. Sluipwespen, zweefvliegen en nog veel meer andere parasitaire wespen zullen aangetrokken worden door de koriander die je in de tuin kweekt, als een soort fysieke frontlinie verdediging.

Vroeger werd het ook wel "dizzycorn" genoemd vanwege de verdovende werking van de gemalen zaadjes (heel veel zaadjes!), en werd koriander als een afrodisiacum beschouwd, waardoor het een hoofdingrediënt werd voor liefdesdrankjes tijdens de Renaissance.

BEVAT: 1 gram

Reviews (1)
  (1)
  18/Sep/2017

  Wonderful flavor
  Germinated very good and quickly. Aroma is amazing. Recommend it Especially for Thai food. Gives a good micro clima in the room

  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Koriander (Corandrum sativum) Buddy Pack
Koriander (Corandrum sativum) Buddy Pack