Rode Klaver (Trifolium pratense) Buddy Pack

(1)

Rode Klaver is een geliefde gezelschapsplant op de boerderij en in de achtertuin. Het vasthouden van atmosferische stikstof om dit later langzaam af te geven is haar specialiteit, terwijl ze ook een bodembedekking van levende mulch creëert.

0,99 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Cannabis is dol op stikstof en klaver produceert stikstof. Een ideaal huwelijk!

RODE KLAVER

Rode Klaver (Trifolium pratense) is, net als haar nichtjes, een fantastische metgezel voor planten omdat ze atmosferische stikstof opslaat in wortelknollen. Later, wanneer de plant afsterft, komt dit vrij. Buurplanten kunnen profiteren van deze extra lading beschikbare, biologische stikstof. Als je Rode Klaver tijdens de groei een aantal keren trimt, zal dit een extra laag groene mest opleveren. Trimmen als de bloemen op de steeltjes verschijnen, garandeert verspreidend zaad voor volgend jaar.

Honingbijen, vlinders en andere nuttige insecten die stuifmeel eten en verzamelen, worden aangetrokken tot klavervelden. De echte waarde komt echter van het feit dat de plant stikstof vasthoudt en werkt als levende mulch. Rode Klaver staat niet graag in een pot, dus zaai de zaden halverwege de lente direct in de tuin en bewater het geheel. Zaailingen zullen na 10-14 dagen verschijnen en kunnen worden uitgedund, maar je kan ze ook klaver gladiator laten spelen; de zwakke planten zullen vanzelf worden verstikt zodat de sterkere overleven.

Klaver is een geweldige metgezel voor de beginnende en professionele kweker. Ze is robuust en groeit gemakkelijk. Met name grassoorten reageren met krachtige gezondheid, wanneer klaver aan de mix wordt toegevoegd. De uitgebreide wortels helpen de aarde luchtig te houden, zodat water gelijkmatig penetreert en langer wordt vastgehouden, terwijl het dichte bladerdak de aarde in je gehele tuin koel houdt.

BEVAT: 0,50 gram

Reviews (1)
  (1)
  09/Jan/2019

  for all those great gardeners
  when you know it ;)

  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzendinformatie

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Rode Klaver (Trifolium pratense) Buddy Pack
Rode Klaver (Trifolium pratense) Buddy Pack
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.