Zonnebloem (Helianthus annuus) Buddy Pack

Met een vorm die overal ter wereld herkend wordt is de zonnebloem eigenlijk een verzameling van duizenden kleinere bloemetjes die in een schitterend patroon zijn ontworpen zodat ze insecten aantrekken. Ze zijn ontzettend geschikt als gezelschapsplant voor je cannabis.

0,99 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Zonnebloemen worden al meer dan 3.500 jaar gecultiveerd en zijn een gerenommeerd voedingsmiddel en waardevolle gezelschapsplant.

ZONNEBLOEM

De grote kop van de felgele Zonnebloem (Helianthus annuus) draait naar het oosten als ze rijp is. Als een behoorlijk ruige plant, kan de zonnebloem helpen bij het filteren van afvalwater in biologische watersystemen, en ze kan goed tegen de droogte. De zonnebloem wordt daarom bijvoorbeeld al ingezet om het met straling besmette water in de buurt van Fukushima te verwerken.

Met de vruchtbare en gecompliceerde schijf van kleine bloemetjes, trekt de zonnebloem veel beestjes aan die voor bestuiving zorgen. De kop van de zonnebloem is niet de echte bloem, maar een verzameling van een- tot tweeduizend piepkleine mannelijke en vrouwelijke zelfbestuivende bloemetjes met een felgele omtrek van stampers die insecten aantrekken. Eenmaal bestuifd, veranderen de piepkleine bloemetjes in de alom geprezen zonnebloemzaadjes.

De aantrekkingskracht van zonnebloemen is dat ze beestjes zoals bladluis van je dure planten weglokken. Door haar stevigheid, dikke steel en taaie bladeren, kan de zonnebloem een goed aantal insectenaanvallen overleven. Liever de zonnebloemen dan je cannabis! Zonnebloemen worden al sinds 2.000 vC. gecultiveerd vanwege hun zaden, olie, meel en gebladerte, almede de hulp die ze bieden als gezelschapsplant voor aangrenzende plantensoorten.

BEVAT: 2,50 gram

Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzendinformatie

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Zonnebloem (Helianthus annuus) Buddy Pack
Zonnebloem (Helianthus annuus) Buddy Pack
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.