Haze Gom (Grass-O-Matic) feminized

Haze Gom van Grass-O-Matic is een automatisch bloeiende, intense soort. Haar bliksemsnelle bloeitijden en overvloedige opbrengsten maken van haar een ware traktatie voor beginnende én doorgewinterde kwekers. Haar mentaal opwekkende high komt van de Sativagenen en zal je verbeelding meer dan grijpen.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Grass-O-Matic - Haze Gom: Een volgeladen automatisch bloeiende soort met snelle resultaten

Ze is gezegend met een waarlijk Haze-achtige smaak, en deze snelle, automatisch bloeiende soort stelt je niet teleur. Ze is gecreëerd door Grass-O-Matic (GOM), Haze GOM Feminized Autolfowering zaadjes zijn een mix van de fenotypes van Super Silver Haze en Lowryder #2.

Hoewel ze overwegend door Sativa gedomineerd wordt, heeft ze ook een aantal Indicakenmerken - in haar groei lijkt ze op een Indica. Haze Gom is klaar voor de oogst binnen slechts 60 dagen (8 weken) na ontkieming. Tijdens het rijpingsproces scheidt ze een intens fruitige en Hazy geur af, die het water verheugd in je mond doet lopen.

Haze Gom ontwikkelt zich tot een plant van een gemiddelde hoogte van 80 cm. Ze ontwikkelt een grote top en korte zijtakken. Deze takken zitten propvol met plakkerige toppen en zijn extreem rijk aan terpenen.

Haze Gom is een zeer veerkrachtige en adaptieve soort, die binnen, buiten of in een kas gekweekt kan worden. Ervaren kwekers kunnen een oogst verwachten van 100 g/plant, en dat zijn toppen van hoge kwaliteit. Deze behoorlijk homogene plant heeft twee variaties wat betreft geur: de ene is fruitig/citrusachtig en pittig, en de andere overduidelijk dennen- en wierookachtig. Als het op het roken aankomt, zul je merken dat Haze Gom echt een Sativa is. Deze sterke Sativa-effecten veroorzaken een mentaal verheffende ervaring, die Hazeliefhebbers zowel prikkelend als vertrouwelijk zullen vinden.

Haze Gom is echt interessant voor kwekers van alle niveaus vanwege haar krachtige groei en snelle resultaten. Combineer dat met haar overvloed aan smaken en geuren en haar potente Sativahigh en je hebt een winnende combinatie.

Haze Gom (Grass-O-Matic) feminized Product Informatie
Merk Grass-O-Matic
Ouders Super Silver Haze x Lowryder 2
Genetica Sativa-dominant
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 8-9 weken
Hoogte (Outdoor) 120cm
Opbrengst Outdoor Tot 100g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Haze Gom (Grass-O-Matic) feminized
Haze Gom (Grass-O-Matic) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.