Damn Sour (Greenhouse Seeds) feminized

Dam Sour is gebaseerd op de beroemde Sage and Sour Diesel en pronkt met een intens zure geur en smaak, die versterkt worden met hinten van bessen. S.A.G.E. is een acronym voor Sativa Afghan Genetic Equilibrium en staat bekend om haar balans, taaiheid, medicinale potentie en aangename smaak, terwijl Sour Diesel een zeer populaire soort is in de VS en een zure, limoenachtige smaak heeft.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Greenhouse Seeds - Damn Sour: Verbluffende resultaten in een hydro-opstelling

Damn Sour is een fantastische kruising van Sage en Sour Diesel, S.A.G.E. is een acronym voor Sativa Afghan Genetic Equilibrium en de soort zelf is beroemd om haar balans, taaiheid, medicinale potentie en aangename smaak, terwijl Sour Diesel, een in de VS zeer populaire en exceptioneel potente soort, een zure, limoenachtige smaak heeft. Het vermengen van die veeleisende variëteiten creëerde een onvergetelijke, zeer productieve en potente hybride.

Damn Sour presteert het best in een ScrOG-opstelling en met hoge EC-gehalten, en kan in een hydrosysteem verbazingwekkende resultaten behalen. Buiten moet je haar snoeien om haar in staat te stellen zich tot een meer struikachtige, brede plant te ontwikkelen. In een indooropstelling in aarde kun je opbrengsten verwachten van 600-700 g/m² na 8-9 bloeiweken - in een hydrosysteem kom je meer in de buurt van 700 g/m². Als je haar buiten kweekt, heeft iedere individuele plant de potentie om zich te hullen in 800 gram rookbare bloemen en zal elke plant begin oktober klaar zijn voor de oogst.

Later in de bloeiperiode zou je de takken moeten ondersteunen om ervoor te zorgen dat ze niet buigen onder het gewicht van de enorme, dichte en zeer harsige toppen. De geur van de planten is een aangename, bescheiden mix van sandelhout, bloemen en citrus. Als het op de cannabinoïdenlading aankomt is Damn Sour minder terughoudend; 17% van de goed uitgeharde toppen is pure THC, en het CBD-gehalte komt in de buurt van 1%. Het roken van Damn Sour is een geweldige manier om pijn en lichamelijke spanning te verbannen, maar patiënten die aan angst lijden zullen ook van haar profiteren.

Damn Sour (Greenhouse Seeds) feminized Product Informatie
Merk Greenhouse Seeds
Ouders Sour Sage
Genetica 40% Indica / 60% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC 17%
CBD 0-1%
CBD:THC 1 : 17.8
Opbrengst Indoor Tot 700g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 800g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Damn Sour (Greenhouse Seeds) feminized
Damn Sour (Greenhouse Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.