King's Kush (Greenhouse Seeds) feminized

(7)

King's Kush is waarlijk een vorstelijke wiet - je zult je ten minste als een koning voelen wanneer de oogsttijd is aangebroken. De royale buit kan na de 9 weken durende kruistocht naar het thuisland van de bloemen wel 800 g/m² bedragen. Deze kruiskweek van OG Kush en Grape is extreem potent. Het THC-gehalte is 20% en de effecten van het roken houden lang aan. Kan buiten 1,1 kg opleveren.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (7)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Greenhouse Seeds - King's Kush: Hoge opbrengsten van extreem potente wiet

Als de oogsttijd is aangebroken, zul je begrijpen waarom deze variëteit een vorstelijke naam heeft. King's Kush is een kruiskweek van OG Kush en Grape en kan ongelooflijk grote opbrengsten van zeer potente wiet produceren. King's Kush is een mooi vertakkende plant en is geknipt voor de ScrOG-methode. Ze reageert ook goed op LST (Low Stress Training).

De productiviteit van King's Kush is indrukwekkend - na een 9 weken durende kruistocht naar het thuisland van de bloemen kan de vorstelijke opbrengst 800 g/m² bedragen. Als je haar achter de slotgracht en ophaalbrug in de kasteeltuin kweekt, kan elke King's Kush-plant tot wel 1,1 kg opleveren en zal ze begin oktober klaar zijn voor de oogst. Je hoeft geen hooggeleerde in heraldiek te zijn om het belangrijkste element op het blazoen van King's Kush te kennen - het is een vijfvingerig, haast zwart blad. De bladeren van de volledig rijpe planten zijn inderdaad zeer donker, bijna zwart. De enorme limoengroene toppen met de oranje vlekken en de laag van glanzend witte trichomen vormen een duidelijk contrast daarmee.

King's Kush weet echt hoe ze haar lakeien moet behandelen; 20% van de schat is pure THC, en het effect van het roken van de kroonjuwelen neemt je geest mee van de mentale rekbanken in de kelders naar de kantelen van het kasteel, en geeft je een helder uitzicht en laat je voor lange tijd heel erg stoned achter.

King's Kush (Greenhouse Seeds) feminized Product Informatie
Merk Greenhouse Seeds
Ouders OG Kush x Grape
Genetica 70% Indica / 30% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC 20%
CBD 0-1%
CBD:THC 1 : 63.4
Opbrengst Indoor Tot 800g/m²
Opbrengst Outdoor 1000+g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (7)
    (7)
    Bekijk alle reviews
    05/Oct/2021

    verry nice !
    this is perfect for sleeping ! Verry nice taste

    L. V.
    28/Jan/2021

    Overal
    1van drie ontkiemt bij mij suppervette toppen groeide mooi, smaak persoonlijk niet zo mijn ding maar zeker niet slecht (oppassen vr toprot met die dikke toppen) voorzie genoeg ventilatie! Uitwerking was wel ok zeer stoned rvan geweest thx Mvg !k

    S. F.
    21/Aug/2020

    Germinating King Kush
    As Zamnesia suggested we planted the seeds 5 mm deep in growing soil (as we normally do it with other seeds, also). Out of 3 King Kush seeds not a single one germinated. One seed germinated (After 5 days) about 2mm and stopped growing. Therefore we cannot give a positive rate. :-(

    K. Z.
    13/Apr/2020

    King unter den Kings
    Der Name sagt alles, der Ertrag ist gut und Geschmack richtig gut. Der Rausch ist sehr Angenehm,, so wie es kommt so geht es auch wieder und man merkt es nicht mal. Empfehlenswert!!!!!!!

    F. #.
    18/Sep/2020

    Top
    Alle Samen sind innerhalb von drei Tage gekeimt.Wachsen in einem Höllentempo.2 1/2 Wochen nach der Keimung hat die Lady schon die 4. Internodie. Benutze 400 Watt Leuchtmittel bei 1,4 qm Anbaufläche.

    K. N.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
King's Kush (Greenhouse Seeds) feminized
King's Kush (Greenhouse Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.