Super Silver Haze (Greenhouse Seeds) feminized

(13)

Super Silver Haze is een hooggewaardeerde soort en waarschijnlijk een van de meest gezochte Sativahybriden - deze meervoudig prijswinnende variëteit werd gecreëerd door genen van Skunk, Northern Lights en Haze te vermengen. Super Silver Haze ontwikkelt lange takken, presteert goed in een ScrOG-methode en reageert goed op LST (Low Stress Training). 19% THC.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (13)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Greenhouse Seeds - Super Silver Haze: 19% van de schat is THC

Super Silver Haze van Greenhouse is waarschijnlijk een van de meest gewilde, misschien zelfs wel de beroemdste hybride van vandaag. Deze prijswinnende soort is het resultaat van het vermengen van de genen van Skunk, Northern Lights en Haze. Super Silver Haze ontwikkelt lange takken, reageert goed op LST (Low Stress Training) en presteert goed in een ScrOG-methode, maar produceert ook geweldige opbrengsten als je haar buiten kweekt.

Precies zoals je van een Sativa zou verwachten, vraagt Super Silver Haze behoorlijk veel geduld van je, maar de nogal lange wachtperiode van 10-11 weken wordt beloond met een zeer overvloedige opbrengst van wel 800 g/m². Als je haar buiten kweekt in een gemiddeld klimaat, zul je werkelijk versteld staan en misschien wel in aanbidding neerknielen bij het zien van de planten die tegen het midden van oktober meer dan 1,3 kg dragen. Sommige exemplaren hebben zelfs meer dan 1,5 kg.

Super Silver Haze kan toppen produceren van de lengte van de onderarm van een volwassen man - en die armen zijn bespikkeld met een overvloed aan zeer lange, witte tot zeer lichtgroene stampers. De harsproductie is gewoonweg verbluffend - en raad nu maar eens waarom ze Super SILVER Haze heet. Precies, de ontelbare hoeveelheid trichomen die zelfs op haar bladeren groeit staat er garant voor dat de toppen tegen het einde van de bloeiperiode een zilverachtig uiterlijk hebben. De geur van Super Silver Haze is moeilijk te beschrijven, want ze heeft een zeer complex aroma; heerlijk zoals een zoete fruitsnack, maar met vers gekapt dennenhout en een vleugje diesel.

De kracht van Super Silver Haze is op zijn minst indrukwekkend, want 19% van de schat is THC en het CBN-gehalte van 0,7% is niet voor de poes. De rook veroorzaakt een welhaast direct inslaande bedwelming, maar na 20 minuten gaat het pas echt los. Het is een zeer geestelijke high, die je creativiteit prikkelt en een kalmerend effect heeft, maar zonder je kont aan de bank vast te plakken, en hierdoor is dit een geweldige blow voor overdag, als je nog steeds dingen te doen hebt.

Cannabis Cups:
3e plek bij de High Times Cannabis Cup 2007
3e plek in de Sativa Category bij de High Times Cannabis Cup 2000
2e plek in de People's Category bij de High Times Cannabis Cup 2000
1e plek bij de High Times Cannabis Cup 1999
1e plek bij de High Times Cannabis Cup 1998
1e plek in de Hydro Category bij de High Times Cannabis Cup 1998
1e plek in de Hydro Category bij de High Times Cannabis Cup 1997

Super Silver Haze (Greenhouse Seeds) feminized Product Informatie
Merk Greenhouse Seeds
Ouders Skunk x Northern Lights x Haze
Genetica 30% Indica / 70% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 10-11 weken
THC 19%
CBD 0-1%
CBD:THC 1 : 112.4
Opbrengst Indoor Tot 800g/m²
Opbrengst Outdoor 1000+g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (13)
    (13)
    Bekijk alle reviews
    21/Oct/2023

    Holy
    Unter perfekt Bedingungen die perfekte Pflanze. Ihr könnt euch garnicht vorstellen wie hard die kegelt. Habe ein jony davon gesmoked und bin greenout gegangen. Der Geschmack ist auch zu 100% einfach silber richtig crazy

    E. H.
    01/Dec/2022

    100% germination
    A bit slow to sprout (4 days) but is doing good!

    L. F.
    31/Oct/2022

    Lekker wietje
    Alles ontkiemt ,zeer hoge productie. In het begin traag maar daarna schoot ze omhoog in goede verhouding .veel thc op het blad. Fijn voor hash .top kweek gehad

    P. P.
    21/Sep/2022

    Bewertung
    Schneller, pünktlicher Versand. Gerne wieder

    D. P.
    06/Feb/2022

    top
    really nice strain, very high yield

    O. J.
    02/Jan/2022

    graines qui n ont pas germé mais sav au top
    4 graines sur 5 non pas germé, j'ai donc fais une récla au sav et bonne surprise, apres un mail ils m ont proposé de me renvoyer 4 graines dans la gamme zamnesia. Je ne peux donc pas me prononcer sur la super silver haze mais la qualité du sav mérite d'être évoqué.

    H. B.
    15/Jun/2020

    Fast & Quick Delivery
    Fast and quick delivery. Seeds awesome. Just the free seeds Box was empty. Anyway. Thanks Will order this plant in future , seems good so far.

    T. W.
    06/Jun/2019

    Good start
    Easy to start, the grow is going great. I'am very curious for the results!

    C. B.
    12/Mar/2015

    super silverhaze
    zeer goeie opbrengt, en je krijgt mooie grote hoofd toppen

    D. V.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Super Silver Haze (Greenhouse Seeds) feminized
Super Silver Haze (Greenhouse Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.