NL5 Haze Mist (Greenhouse Seeds) feminized

(1)

NL5 Haze werd gecreëerd door de originele NL5 te kruisen met een kruising van Haze, Skunk en Kali Mist. Wat we dus hebben gecreëerd is in feite het resultaat van het vermengen van vier beroemde variëteiten - een zeer makkelijk te kweken, lange en sterke plant met een uniek bouquet en een redelijk korte bloeitijd (ten minste voor een Sativavariëteit) van slechts 10-11 weken. Enorme harsproductie.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Greenhouse Seeds - NL5 Haze Mist: Vier beroemde variëteiten in één

NL5 Haze Mist definieert in haar naam haast haar familienaam, maar één voorouder mist nog. Deze extreem harsige variëteit is het resultaat van het kruisen van de originele NL5 met Haze, Skunk en Kali Mist. Nl5 Haze Mist is een lange en sterke plant met een unieke geur en een redelijk korte bloeiperiode (ten minste voor een door Sativa gedomineerde plant). Ze is zeer makkelijk te kweken, heeft de typische dennenboomstructuur van een Sativa en ontwikkelt lange takken, en dit komt de productiviteit ten goede als je genoeg ruimte hebt om de plant zich goed te laten ontwikkelen.

NL5 Haze Mist is perfect geschikt voor de ScrOG-methode en LST (Low Stress Training) en gedijt met name goed in een hydrocultuursysteem, maar levert ook buiten goede opbrengsten op. Als je haar kweekt in hydro, reageert NL5 Haze Mist zeer goed op een kleine verhoging van kalium en fosfor tijdens de 3e-7e bloeiweek. De pH zou in de vegetatieve fase geleidelijk aan verhoogd moeten worden van 5,5 naar 6,5 tegen het eind van de bloeiperiode; hierdoor zorg je voor geweldige opbrengsten en een verbluffende harsproductie. NL5 Haze Mist vereist 11 weken om de volle rijpheid te bereiken en het is belangrijk om haar te laten rijpen, want in de laatste weken ontwikkelt ze een complex bereik van terpenen en flavonoïden in de hars om een unieke geur van sandelhout, wierook, muskus en bosbessen te produceren.

NL5 Haze Mist is een behoorlijk goede producent, maar als je haar binnen kweekt en in een hydrocultuursysteem, zou je opbrengsten van 700 g/m² kunnen verwachten - buiten bereiken de planten de volle rijpheid tegen het midden/eind van oktober en kunnen dan gemakkelijk 800 gram dragen. De toppen zien eruit als een heleboel individuele vingers samengesteld uit dikke en harde bloemkelken.

De smaak van de gerookte toppen lijkt heel erg op de geur, maar met een meer geprononceerde wierookgeur en een houtige ondertoon. Het effect is trippy en verheffend in het begin, maar al gauw wordt een aangename, fysieke ontspanning eraan toegevoegd.

De cannabinnoïdenmix:

  • 23,45% THC
  • 1.2% CBD
  • 0.15% CBN

Cannabis Cups:
1e prijs in de Hydro categorie bij de High Times Cannabis Cup 1996

NL5 Haze Mist (Greenhouse Seeds) feminized Product Informatie
Merk Greenhouse Seeds
Ouders NL5 x Haze x Kali Mist. NL5 x Haze x Kali Mist
Genetica 30% Indica / 70% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 10-11 weken
THC 23%
CBD 2%
CBD:THC 1 : 12
Hoogte (Indoor) Hoog
Hoogte (Outdoor) Hoog
Opbrengst Indoor Tot 700g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 800g/plant
Sekse Feminized
Onderscheidingen Cannabis Cup (High Times)
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
NL5 Haze Mist (Greenhouse Seeds) feminized
NL5 Haze Mist (Greenhouse Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.