Jack Herer Auto (Greenhouse Seeds) feminized

(5)

Jack Herer is een naam die binnen de wereldwijde cannabiscommunity bekendheid geniet. De stevige sativa-kruising Jack Herer Auto is de nieuwste aanvulling op de beroemde familie die de beroemde cannabisactivist eert. Reken op een betrouwbare, snelle groei en veel sativa-toppen. De opgewekte high is een prachtige balans tussen lichaam een geest. In slechts 9 weken is de buit voor jou.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (5)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Greenhouse Seeds - Jack Herer Auto: Iconische sativa-genetica, nu in autoflowering format

Deze legendarische winnares van de beruchte High Times Cannabis Cup in 1994 dankt haar naam aan de iconische voorstander van legalisatie. Het is dus alleen maar logisch om een moderne variatie op deze cannabisklassieker te introduceren. De basis is hierbij behouden gebleven. Jack Herer Auto heeft dus de beste eigenschappen van de originele JH, maar je hoeft er niet lang op te wachten. Genetisch gezien, heeft de plant de sativa-invloed van haar bekroonde ouder weten te behouden. Ze bevat echter ook een gezonde dosis ruderalis, waarmee ze autoflowering is.

Cannabiskwekers hebben autoflowering soorten lang vermeden. Dit vanwege de matige kracht en opbrengst. Jack Herer Auto maakt een eind aan dit stereotype en maakt in recordtempo veel THC-rijke toppen aan. Ze bereikt daarbij een hoogte van ongeveer 80-100cm, wat perfect is voor discrete kwekers die toch een flinke opbrengst willen. Na een bloeiperiode van 7 weken (met een totale doorlooptijd van 9 weken) is deze sativa-dominante autoflower in staat je te verwennen met een sensationele opbrengst. Binnenboeren zien wel 700g/m², tegen 80-100g/plant in de buitenlucht. Jack Herer Auto schakelt vanzelf over naar de bloeiperiode, zonder verandering in de lichtcyclus. Daarnaast heeft ze van nature een hoge weerstand. Dit betekent dat ze het hele jaar door te kweken is, zolang de temperatuur niet onder de 10°C komt.

Zodra de toppen zijn uitgehard, is het tijd te genieten van de prachtige combinatie van cannabinoïden en terpenen uit de trichomen. Voor wat betreft de smaken; reken op een tintelende citrussmaak met opwindende, peperachtige muskus. De smaak is afgewerkt met aardse vleugjes Skunk en hints van munt. Jack Herer Auto slaat daarbij prettig in en bevat een gemiddelde hoeveelheid THC. Maak je klaar voor een gebalanceerd effect op lichaam en geest. Je spieren ontspannen en je ervaart een flinke dosis creativiteit. Ze is daarmee ideaal voor na het sporten of tijdens artistieke uitspattingen. Na een aantal trekjes voel je echter ook een prettige stone die je vertelt dat het tijd is om onderuit te zakken en te relaxen.

Jack Herer, de activist, heeft zijn grote wens om het verbod te beëindigen niet tot uiting zien komen. Zijn inspanningen hebben echter absoluut bijgedragen aan het huidige legalisatieproces. Jack Herer Auto herinnert ons er nogmaals aan dat deze man enorm belangrijk is geweest voor de cannabisgemeenschap en de legalisatiebeweging.

Jack Herer Auto (Greenhouse Seeds) feminized Product Informatie
Merk Greenhouse Seeds
Ouders Jack Herer x ruderalis
Genetica Ruderalis/Indica/Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 8-9 weken van zaadje tot oogst
THC Gemiddeld
Hoogte (Indoor) 100cm
Hoogte (Outdoor) 100cm
Opbrengst Indoor Tot 700g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 100g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (5)
    (5)
    Bekijk alle reviews
    01/Nov/2022

    JACK HERER AUTO (GREENHOUSE SEEDS) FÉMINISÉE
    je remercie grandement ZAMNESIA pour la qualité et le choix de leurs graines....il y en a pour tout les goûts , bravo ZAMNESIA

    J. G.
    27/Feb/2022

    Frky
    Salut pour ma part je n'ai pas encore été dessus par vous (greenhouse) mes pas encore faite cette Dame, mais je compte sur vous pour avoir l la même satisfaction précédente sur une big bang autoflo laquelle j, ai réussi à prendre 86 gr pesé fumable, continuer satisfaction garantie

    F. D.
    27/Jun/2021

    geen goed zaden
    3 zaden gekocht alle 3 niet gekiemt

    S. L.
    22/Jul/2020

    Bad seeds
    Hallo also sehr enttäuscht habe 3 bestellt und alle 3 nicht gekeimt nie wieder

    S. H.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Jack Herer Auto (Greenhouse Seeds) feminized
Jack Herer Auto (Greenhouse Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.