Holy Punch (Greenhouse Seeds) Feminized

(3)

Holy Punch is een gezegende kruising van twee aanbeden klassiekers van Green House Seeds, The Church en Grape. De indica verleidt de zintuigen met een paradijselijk smaakprofiel. Hierbij mengt ze zoete en specerijachtige tonen voor een heerlijk rokertje. Ze veroorzaakt een krachtige, zeer ontspannende high. Deze vloeit na slechts enkele trekjes over in een vrolijk sociaal effect.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (3)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Green House Seeds - Holy Punch: Goddelijke Smaken En Effecten

Green House Seeds kruiste The Church, een van hun klassiekers die buiten bijzonder goed presteert en een verbazingwekkende zoete smaak heeft, met een geselecteerde Grape, die opviel vanwege een exceptioneel profiel van terpenen. Dat had Holy Punch tot resultaat, een gemiddeld hoge, indica-dominante hybride waar je op kunt rekenen. Buitengewone opbrengsten, een reusachtige harsproductie en een krachtige, maar evenwichtige high zijn slechts enkele opvallende eigenschappen van de soort.

Holy Punch groeit zoals de meeste indica's. Maar met haar langgerekte zijtakken vol met fruitige, vette toppen, kan ze tijdens de bloei wel wat steun gebruiken. Ze is zeer geschikt om met de ScrOG methode te kweken en ook met LST heeft ze geen enkel probleem. Zo kun je de opbrengst flink vergroten. Onder goede omstandigheden kun je als je haar binnen kweekt, rekenen op een kolossale opbrengst van 700g/m². Wanneer je haar buiten teelt, kan ze maar liefst 1000g/plant opleveren. Haar bloeiperiode is met acht à negen weken redelijk kort te noemen. Toch zijn er ook kwekers die haar een weekje langer laten rijpen. Dat komt de smaak en de harsproductie ten goede. Kwekers vinden het ook fijn dat de plant een goede natuurlijke weerstand heeft tegen schimmels en plagen. Holy Punch is daarom zeer geschikt om in meer vochtige streken te kweken.

Holy Punch stelt je tevreden met een complex smaakprofiel. Hierbij worden kruidige en zoete tonen gemixt tot een buitengewoon aangenaam rokertje voor cannabis connaisseurs. Met 20% THC is ze bijzonder krachtig. Om haar heerlijke effecten te ondergaan, heb je waarschijnlijk dan ook niet meer dan een of twee trekjes nodig. In het begin neemt ze je mee op golven van diepe fysieke ontspanning. Dat komt door de indica invloed. Maar na een minuut of twee veranderen haar effecten in een verbazingwekkende sativa high. Hier word je energiek, vrolijk en praatgraag van. Holy Punch is een goddelijk sociaal rokertje - echt perfect voor een gezellig avondje keuvelen of lekker maf doen.

Holy Punch van Green House Seeds is een formidabele indica kruising die je niet teleurstelt, of je haar nu binnen of buiten kweekt. Bereid je voor op een kolossale opbrengst van sappige toppen met buitengewone smaken. Daarbij geven ze je een ontspannende sociale high!

Holy Punch (Greenhouse Seeds) Feminized Product Informatie
Merk Greenhouse Seeds
Ouders The Church x Grape
Genetica 40% Indica / 60% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC 20%
CBD 0-1%
CBD:THC 1 : 25.2
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor Tot 700g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 1000g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (3)
    (3)
    Bekijk alle reviews
    22/Aug/2022

    Perfect
    Bien emballé, discret , parfait

    O. D.
    28/Apr/2022

    Holy punch
    3 von 5 Samen gekeimt.

    P. S.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Holy Punch (Greenhouse Seeds) Feminized
Holy Punch (Greenhouse Seeds) Feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.