Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Amnesia (GreenLabel Seeds) feminized

Amnesia (GreenLabel Seeds) feminized

Amnesia werd groot in Amsterdam en veroverde de cannabis wereld snel daarna. Kwekers van deze soort weten meestal wel wat ze willen: Eersteklas smaken en de meest intense, opwekkende high die er is. De in Amsterdam gevestigde kwekers van GreenLabel Seeds bieden Amnesia aan met een bloeiperiode van 60-65 dagen en smaken van citroen en dennen. Zeer geschikt voor ScrOG.

Voorraadstatus: Uit het assortiment

24,00 incl. Btw

Overzicht van alle productcombinaties:
Aantal zaden: 3 € 24.00 Uit het assortiment
 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties

GreenLabel Seeds - Amnesia: Gemaakt voor veteranenrokers en connaisseurs

GreenLabel Seeds gebruikte genen van Haze, Northern Lights en diverse, niet bekendgemaakte, landrassen om hun versie van Amnesia te maken. In de late jaren van 2000 begonnen de Amsterdamse coffeeshops en hun bezoekers het potentieel van deze soort te ontdekken. Tot op heden zijn er niet veel Sativa dominante soorten in staat te wedijveren met Amnesia, zeker als het gaat om kracht en effecten.

GreenLabel Seeds creëerde een versie van Amnesia die niet alleen eenvoudig te kweken is, maar ook redelijk snel is, in ieder geval in vergelijking met andere Sativa dominante Haze hybriden. De bloeiperiode binnen bedraagt 60-65 dagen, terwijl buitenkwekers in de tweede helft van oktober kunnen beginnen met de oogst. Dit maakt Amnesia iets geschikter om te kweken in een warmer klimaat, waar september en oktober nog steeds zonnig zijn, zodat schimmel door regen en een hoge luchtvochtigheid geen kans krijgt. Binnenkwekers kunnen profiteren van Amnesia's neiging tot strekken tijdens de eerste 2-3 weken van de bloei, sleutelwoord ScrOG. Gewoonlijk eist Amnesia lage tot gemiddelde hoeveelheden voedingsstoffen.

Het effect is welbekend en deze lichtgroene Amnesia toppen, druipend van de hars en THC, zijn iets heel speciaals. Opwekkende effecten van de hoogste intensiteit zijn geweldig voor veteranenkwekers en experts, maar beginners hebben wellicht problemen met het verwerken van de intensiteit. Inspiratie en creativiteit zullen worden versterkt, wat leidt tot nieuwe ideeën en een ander perspectief op zaken. Sommigen beweren dat de high psychotroop is. Wanneer Amnesia correct wordt gedroogd, heeft ze de soepelste smaak, gekarakteriseerd door citroen en dennen vanwege de hoge concentraties van de terpenen limoneen en myrceen.

Binnenkwekers die zoeken naar die perfecte soort om een ScrOG-net uit te vullen, zullen in Amnesia een ideale kandidaat vinden, net zoals buitenkwekers in warmere regio's, waar september en oktober niet te regenachtig, koud of nat zijn. Het is tijd de krachtige soepelheid van deze soort in huis te halen en zelf te ontdekken waar het om draait bij Amnesia.


Merk GreenLabel Seeds
Ouders Haze x Northern Lights x Secret Landraces
Bloeitijd 60-65 days
Oogst (Outdoor) Oktober
Beschikbaar Als Feminized Zaden
   
  Er zijn nog geen reviews geplaatst  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzend Informatie
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.