Product toegevoegd aan winkelwagen
Afrekenen

Lemon Bud (GreenLabel Seeds) feminized

Lemon Bud (GreenLabel Seeds) feminized

Lemon Bud is zeer geschikt voor guerrilla- en buitenkweek in koudere klimaten. Ze is een kruising van fruitige Citral genen en de gouwe ouwe Skunk. Citral is een soort die afkomstig is uit de Chitral vallei in Pakistan, duidelijk Indica dominant en zeer stevig. Skunk droeg bij aan de opbrengst en verrijkte de high met opwekkende effecten. Lemon Bud heeft een bloeiperiode van 55 dagen.

Voorraadstatus: Uit het assortiment

21,00 incl. Btw

Overzicht van alle productcombinaties:
Aantal zaden: 3 € 21.00 Uit het assortiment
3 aantallen 5 aantallen 10 aantallen
-5% -10% -15%
 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties

GreenLabel Seeds - Lemon Bud: Pakistani Citral ontmoet Dutch Skunk

Lemon Bud van GreenLabel Seeds combineert fruitige Indica genen van Citral met Skunk. De genen van Citral zijn afkomstig uit de Chitral vallei in Noord-Pakistan, dichtbij de grens met Afghanistan. Deze vallei bevindt zich 1500m boven zeeniveau en het klimaat is er streng, gekarakteriseerd door koude nachttemperaturen, zware wind en vrij droge omstandigheden. De uitdagingen van de natuur en evolutie zorgde dat Citral een taaie Indica is, ideaal voor buiten. Het verrijken van de genetische opmaak met Skunk, verbeterde dit allemaal.

Zowel experts als beginners zullen profiteren van betrouwbare groei, grote planten en gigantische waaierbladeren die zoveel mogelijk licht proberen te vangen. Lemon Bud is eenvoudig te kweken en niet heel veeleisend als het gaat om de weersomstandigheden, groeilocatie en verzorging. Buitenkwekers in het noorden van Europa zullen een goede kans hebben om deze Indica dominante hybride te zien floreren. Toppen kan een optie zijn om de horizontale groei te vergroten en een struikachtige structuur te stimuleren. Lemon Bud voltooit haar bloeiperiode in 50-55 dagen en kan buiten begin/half oktober worden geoogst, afhankelijk van de hoogte, het aantal zonuren en het klimaat.

Deze soort levert een hybride effect, met zware Indica elementen uit Citral en opwekkende effecten van Skunk. De combinatie van lichamelijke ontspanning en mentale stimulatie is zeer prettig. Smaken kunnen worden omschreven als een overheerlijke mix van fruitige en prikkelende Citral aroma's, gecombineerd met de zalige kruidigheid van Skunk. Laten we niet vergeten dat de Chitral regio in Pakistan een van de beste hasj regio's op aarde is. Producenten van extracten en hasjliefhebbers zullen waarschijnlijk dol zijn op het aromatische profiel.

Deze soort is geweldig voor de guerrilla- en buitenkweek in gematigde klimaten. Goede aarde, een zonnig plekje en wat aandacht zullen Lemon Bud veranderen in een sterke en gezonde plant, klaar om de uitdagingen van Moeder Natuur te weerstaan.


Merk GreenLabel Seeds
Ouders Skunk x Citral
Bloeitijd 50-55 days
Oogst (Outdoor) Eind September
Beschikbaar Als Feminized Zaden
   
  Er zijn nog geen reviews geplaatst  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzendinformatie
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.