Product toegevoegd aan winkelwagen
Afrekenen

Automatic Easy Skunk (GreenLabel Seeds) feminized

Automatic Easy Skunk (GreenLabel Seeds) feminized

GreenLabel Seeds creëerde wederom een veelzijdige soort om de planeet mee te overwoekeren. Automatic Easy Skunk is razendsnel, slechts 63-70 dagen vanaf zaad, en komt overeen met Easy Skunk. Ze kan overal groeien, behalve misschien op de Noordpool. OG Skunk levert een lichamelijke stone en sterke, kalmerende high. OG Skunk werd gekruist met Ruderalis en Automatic Easy Skunk werd geboren.

Voorraadstatus: Uit het assortiment

21,00 incl. Btw

15,75 incl. Btw

Overzicht van alle productcombinaties:
Aantal zaden: 3 € 15.75 Uit het assortiment
 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties

GreenLabel Seeds - Automatic Easy Skunk: Compacte planten met uitmuntende opbrengst

GreenLabel stelde zichzelf het doel om de planeet te overwoekeren. Automatic Easy Skunk is een razendsnelle, veelzijdige soort die de potentie heeft aan deze missie bij te dragen. Skunk is altijd al een geweldige keuze voor kwekers geweest, vanwege de zeer gestabiliseerde en betrouwbare genen. De autoflowering eigenschap voegt nog meer eenvoud toe. Genen van OG Skunk No.1 en Ruderalis werden gebruikt om deze soort te maken.

Automatic Easy Skunk kan worden beschouwd als de autoflowering versie van Easy Skunk. Uitmuntende opbrengsten worden geproduceerd in een korte levenscyclus van 63-70 dagen. Betrouwbare groei en snelle productie van de toppen maken deze soort geschikt voor veel verschillende omgevingen en kweekmethoden. Vanwege de compacte afmetingen van de plant, zal discretie voor guerrillakwekers vanzelf spreken, maar er moet wel rekening worden gehouden met de geur. Het is zeker aan te raden niet te kweken in drukbevolkte gebieden. Binnenkwekers hebben het voordeel dat ze koolstoffilters kunnen gebruiken om de Skunk geur te beheersen.

De high van Automatic Easy Skunk slaat snel en hard in, op een zeer prettige manier. Het roken van de wiet resulteert meestal in een volledige, lichamelijke stone, kalmerend en narcotisch, die zeer overeenkomt met OG Kush. Bezorgd zijn over een gebrek aan kracht is niet nodig als je denkt aan Easy Skunk. De sterke "Skunky" geur, die een nadeel kan zijn als het gaat om discreet kweken, kan eigenlijk een voordeel zijn als de eindkwaliteit van de toppen wordt beoordeeld. Kwekers en rokers kunnen eigenlijk niet de fout in met sterke Skunk smaken.

De beslissing om Automatic Easy Skunk te kweken, zal leiden tot geweldige resultaten in een korte periode, binnen of buiten. Help GreenLabel de planeet te overwoekeren. Het is een nobele missie die op een dag volbracht zal zijn. Kweek biologisch als je graag groen doet.


Merk GreenLabel Seeds
Ouders OG Skunk 1 x Ruderalis
Bloeitijd 63-70 days from seed to harvest
Beschikbaar Als Feminized Zaden
   
  Er zijn nog geen reviews geplaatst  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzendinformatie
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.