Product successfully added to your shopping cart.
Check out

Herbal Powershots Entada rheedii

Herbal Powershots Entada rheedii

Entada rheedii is een droomkruid dat al heel lang gebruikt wordt in de traditionele Afrikaanse geneeskunde. Dit 50x tinctuur wordt gebruikt als middel om een lucide, droomachtige staat te bereiken. De zaadjes worden ook beschouwd als geluksbrengers en worden gebruikt om zalf te maken om geelzucht, tandpijn, zweren en spier- en gewrichtspijn te behandelen.


Voorraadstatus: Niet op voorraad

12,50 incl. Btw

 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties

African Dream Herb - Entada rheedii Tinctuur 50x

Entada rheedii wordt in de traditionele Afrikaanse geneeskunde al heel lang gebruikt om levendige dromen te veroorzaken tijdens welke de gebruiker met de geestenwereld in contact treedt. Het witte vlees binnenin het zaadjes wordt ofwel direct geconsumeerd ofwel in stukjes gesneden, gedroogd en vermengd met andere kruiden als tabak om vlak voor het slapen op te roken en zo de gewenste droomstaat te kunnen betreden. De zaadjes worden ook beschouwd als geluksbrengers en gebruikt om een topische zalf te maken tegen geelzucht, tandpijn, zweren en om spier- en gewrichtsklachten te behandelen.

Dit 50x tinctuur wordt gebruikt om lucide dromen te bewerkstelligen, een staat waarin je in bewuste toestand door een droomlandschap loopt en ermee kunt interacteren. Het Entada rheedii tinctuur helpt om de intensiteit van de droomstaat te verhogen, maar het is geen garantie dat je de gewenste staat ook zult bereiken, daarom wordt het aanbevolen om je favoriete lucide droom-technieken te oefenen, om zo de kansen op succes te verhogen.

Dosering

Drink een half flesje (5 ml) leeg 30 minuten voordat je gaat slapen

Inhoud: 10 ml (2 doseringen)

   


  Door R. F. :

  De klant heeft het product beoordeeld maar heeft geen commentaar geplaatst, of het commentaar wacht nog op goedkeuring. rn


  Je kunt geen beoordeling plaatsen omdat je niet bent aangemeld als klant.

  Log in / Aanmelden

Er zijn op dit moment nog geen vragen gesteld hierover.

Stel een vraag
Dank u wel voor het sturen van uw vraag! Uw vraag is succesvol verzonden aan ons team.
Stel een vraag
Verberg formulier
Naam:
E-mailadres:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Switzerland, Norway

6 Andere producten in deze categorie