L.A. Amnesia (Paradise Seeds) feminized

(20)

L.A. Amnesia is een prachtige strain van begin tot eind. Krachtig tijdens de vegetatieve fase & heerlijk topzwaar tijdens de bloeifase - en dat is waar het allemaal om draait. Een overdaad aan hars met geuren & effecten die je doen snakken naar meer.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (20)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Paradise Seeds - L.A. Amnesia: Grootste toppen binnen de industrie

L.A. Amnesia is een krachtige, eigentijdse variant van het Amnesia Haze-thema. Door een mystieke Los Angeles Kush in de mix te brengen, zijn de grote toppen nóg groter geworden. De al overvloedige harsproductie is ook nog flink opgeschaald, terwijl de sativa-hoogte van de plant juist onder controle is gebracht. Een indrukwekkende cola steelt de spotlight en elke internode is barstensvol bloemkelken die glinsteren van heerlijke hars. Amnesia Haze-genen bestaan uit sommige van de beste cannabis die ooit heeft bestaan. Door de speciaal geselecteerde, aangepaste Kush aan de line-up toe te voegen, is deze strain een spannende aanwinst voor het repertoire van elke kweker.

In de bloeiperiode van 56 tot 63 dagen worden de bloemclusters geglaceerd door een indrukwekkende harsproductie. De toppen glimmen letterlijk door de geknotte trichomen en drogen op tot ontzettend strak, verrukkelijk snoepgoed. Buitenshuis heeft L.A. Amnesia na de herfstregen wat extra aandacht nodig. Er bestaat een kans op schimmel in de gigantisch oversized toppen. Verder is deze strain buitenshuis heel plezierig om te kweken. De ontluikende vegetatieve fase strekt zich enorm uit voor de zon, zodat talloze plaatsen voor bloemen ontstaan. Ook bij binnenkweek weet L.A. Amnesia indruk te maken. Met haar onbetwistbare bloemendichtheid is dit allernieuwste marihuana van de eenentwintigste eeuw.

De citrusachtige en aardse noten van de Haze mixen heerlijk met de fruitsalade van de Kush. Meer dan 20% THC biedt een bruisend, indringend effect dat zo lang aanhoudt dat je bij alle andere strains al minstens één keer een extra hijsje had moeten nemen. Ze zal ervaren cannabisliefhebbers aangenaam verrassen met haar intensiteit, die hen doet denken aan vroeger, toen ze nog minder tolerantie hadden opgebouwd. Ze zal nieuwe kekers omtoveren tot bankhangende eendagsvliegen met rode ogen. Ze zal patiënten doen lachen terwijl hun pijn verdwijnt en een zorgeloze helderheid hen een plezierige dag belooft. Met een enorme opbrengst voor de commerciële kweker en uitpuilende potten voor de enthousiaste thuiskweker heeft L.A. Amnesia iedereen iets te bieden.

L.A. Amnesia (Paradise Seeds) feminized Product Informatie
Merk Paradise Seeds
Ouders Amnesia Haze x Kush
Genetica 25% Indica / 75% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC 24%
CBD 0-1%
Hoogte (Indoor) 150cm
Hoogte (Outdoor) 300cm
Opbrengst Indoor Tot 600g/m²
Opbrengst Outdoor 1000+g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (20)
    (20)
    Bekijk alle reviews
    18/Jan/2024

    La amnesia
    Super amnesia blijft kompact en super dike topen zonder veel moeite

    T. V.
    22/Jul/2023

    Great…one of the best so far
    5 out of 5 and grow, drying and smoking…just a Dream…Taste ist Great. Buds solid and wonderfull look!…

    M. B.
    05/Oct/2022

    Super
    Germination rapide, facile à cultiver et à entretenir. 70g sur 1 plant en airpot de 5l avec 4 semaines de croissance. Odeur superbe et goût excellent j'en referais sans hésiter

    F. P.
    09/Jun/2022

    0 sur 3
    3 graines de plantées, 0 ont germées. Que dire de plus…… 1etoile car je n’ai pas pu mettre 0

    S. H.
    21/May/2022

    Livraisons rapide
    Pour le moment tout est ok

    S. L.
    30/Mar/2022

    Best ever
    Top Qualität

    S. N.
    27/Jan/2022

    Top für Anfänger.
    Von Keimung bis Ernte keine Probleme! Lässt alles über sich ergehen! Von Toppen,LST bis Cropping. Wächst einfach weiter! Erstklassige Ernte!

    M. H.
    22/Nov/2021

    L.a amnesia
    6sur 6 ;)

    K. V.
    02/Nov/2021

    bonne germination
    A peine plantés qu'elles ont germés en 12 heures et semblent bien parties pour me faire plaisir :)

    L. M.
    31/Oct/2021

    Sehr Gut
    Ich liebe den Geruch beim Mischen dieser pflanze :) große fette Blüten, leider sind nur zwei von 3 was geworden, aber ich werde sie mir immer wieder mal bestellen

    A. L.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
L.A. Amnesia (Paradise Seeds) feminized
L.A. Amnesia (Paradise Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.