Afghani (Homegrown Fantaseeds) feminized

Afhani van Homegrown Fantaseeds komt uit een legendarisch geslacht en is een soort van de beste kwaliteit. De ervaren kwekers zijn vele jaren lang bezig geweest met het ontwikkelen van dit potente product en ze tonen ons nu maar wat graag hun feminized creatie. Afghani is een 100% Indicavariëteit die heel veel medicinale kwaliteiten heeft - ze staat bekend om haar effectiviteit.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Homegrown Fantaseeds - Afghani: Een legendarische Indica

Afghanistan staat erom bekend dat het een hub is voor hoogkwalitatieve hasj, maar verrassend genoeg is het ook de thuisbasis voor 's werelds krachtigste wietsoorten uit de originele Afghanica genenvijver. De expert-kwekers van Homegrown Fantaseeds hebben hun eigen Afghaniproduct gemaakt, een plant die niet alleen de karakteristieken heeft van een Afghaanse soort maar die ook de kracht en de smaak naar een hoger niveau tilt.

Afghani van Homegrown Fantaseeds is een 100% Indicavariëteit die pronkt met krachtige, verdovende effecten. Je hebt slechts een paar hijsen nodig om het effect van deze soort te voelen - ze maakt een eind aan spanning evenals aan knagende pijntjes en kwaaltjes. Met zoveel therapeutische eigenschappen is het geen wonder dat medicinale marihuanapatiënten zo verzot zijn op deze feminized favoriet. Mensen die lijden aan spierspasmen, chronische pijn en stijve ledematen zullen haar in het bijzonder aantrekkelijk vinden.

Afghani is behoorlijk snel wat betreft groeien, ze heeft een bloeitijd van 8 weken.

Afghani (Homegrown Fantaseeds) feminized Product Informatie
Merk Homegrown Fantaseeds
Genetica 100% Indica
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 7-8 weken
THC 20%
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Afghani (Homegrown Fantaseeds) feminized
Afghani (Homegrown Fantaseeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.